iQdrive Elsloo

iQdrive | Rijschool Elsloo

Ben je het spuugzat dat je ouders je overal heenrijden? Kies - net als duizenden anderen - voor rijschool iQdrive in Elsloo.

30 mensen uit jouw regio haalden In 2018 hun rijbevoegdheid.Het landelijk gemiddelde van jongeren die in één keer slagen ligt rond de 50%. iQdrive slagingspercentage van ruim 70%. Waar wacht je nog op?

De rijlessen in Elsloo worden verzorgd door onze goed opgeleide instructeur. Hij werkt niet alleen in Elsloo, maar rijdt ook in Geleen, Urmond en zelfs in Stein. iQdrive is landelijk actief en heeft dus ook bij jou in de regio voldoende mogelijkheden. Zo kun je bij ons lessen in Sittard, Maastricht en Heerlen.

Onze rijinstructeur in Elsloo over iQdrive: "Mijn missie is om leerlingen snel te laten slagen in zo min mogelijk lessen. 17 en 18-jarigen kunnen hun geld beter sparen voor een studie, dan om het uit te geven aan een te dure rijschool."

iQdrive in Elsloo heeft één van de populairste instructeurs van alle 250 locaties. Guusje uit Elsloo: “Even lekker een avondje eruit? Het kon alleen wanneer er iemand in mijn omgeving ook mee ging die wel een rijbewijs had. Nu ik mijn eigen rijbewijs heb, kan ik op elke gewenst moment in de auto stappen en naar vrienden of familie die wat verder weg wonen. Genieten!”

Zes redenen om voor rijschool iQdrive Elsloo te kiezen!

  • Gratis proefles t.w.v. €€39 (100% vrijblijvend)!
  • We halen je netjes thuis op en brengen je weer thuis, zoals het een nette rijschool dat hoort te doen.
  • Veel leerlingen zijn vreselijk zenuwachtig tijdens het afrijden. iQdrive neemt die zenuwen weg, want wij betalen je herexamen!
  • Het laagste uurtarief van Elsloo!
  • Rij in de nieuwst auto's met de laatste snufjes.
  • De rij-instructeurs van iQdrive kiezen voor een persoonlijke aanpak en weten ieder type leerling binnen mum van tijd klaar te stomen voor hun rijbevoegdheid!


Zet jij jouw rijbewijs in de vijfde versnelling? Geef je naam, e-mailadres en telefoonnummer door. Een medewerker van iQdrive neemt contact met je op om de proefrijles in te plannen.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles