iQdrive Elsloo

iQdrive | Rijschool Elsloo

Deze zomer een roadtrip maken met vrienden? Bij iQdrive Elsloo! haal jij binnen no time je papiertje!

We helpen op jaarbasis maar liefst 30 leerlingen bij het veilig en verantwoord leren besturen van een auto. In 2018 had iQdrive een mega hoog slagingspercentage in Elsloo. Dit is geheel te danken aan de instructeurs met jarenlange ervaring!

Onze instructeur biedt rijlessen aan in Elsloo tegen een scherp tarief. Hij rijdt overigens ook in Geleen, Urmond en Stein. We hebben diverse instructeurs in plaatsen als Sittard, Maastricht en Heerlen. Zij geven graag rijles aan jou!

Onze rijinstructeur in Elsloo over iQdrive: "Ik ben er stiekem wel trots op dat mijn leerlingen met een gemiddelde van 20 lessen al slagen! Dat is allemaal te danken aan onze unieke lesmethode."

Oud-leerlingen verspreiden in Elsloo en omgeving het goede woord over hun tijd met de instructeur. Stef uit Elsloo: "Ik heb best veel last van faalangst. Soms overzie ik de situatie niet. Mijn instructeur heeft mij uitstekend geholpen en gaf me tips om mijn angsten te overwinnen. Ik slaagde in slechts

De kwaliteit van iQdrive in Elsloo

  • Maak kennis met iQdrive en plan een proefrit!
  • Thuis ophalen en op school weer afzetten (of andersom)? In Elsloo geen punt!
  • Je rijbewijs niet in één keer weten te bemachtigen? No stress, wij betalen je herexamen. Echt waar!
  • Bij iQdrive betaal je alleen voor de minuten die je ook daadwerkelijk rijdt. Daarom bieden wij lessen van 50 minuten voor €39,50.
  • Geen wachttijd, je kunt direct beginnen in Elsloo.
  • Onze rij-instructeurs stellen jou op je gemak, want wie relaxt achter het stuur zit, haalt sneller zijn of haar rijbewijs.


Klaar om binnen no time je roze papiertje op zak te hebben? Bel met iQdrive (088-3031030) of vul het formulier in. Kun je alleen op zaterdag? Geen probleem dat plannen we de proefles voor jou op die dag in.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

294 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles