Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool in Eindhoven

Home > Rijschool locaties > Rijschool in Eindhoven

Ben je op zoek naar een rijschool in Eindhoven? Zoek dan niet verder en volg jouw rijlessen bij iQdrive. Bij autorijschool iQdrive maken we gebruik van een ons eigen unieke rijlessemethode, waarin jij centraal staat. Het grote voordeel van deze persoonlijke lesmethode is dat het aantal rijlessen volledig wordt aangepast op jouw instroomniveau en je dus vol zelfvertrouwen jouw praktijkexamen kunt afleggen. Zet vandaag nog de eerste stap naar het halen van je rijbewijs en vraagt direct een proefles aan bij iQdrive rijschool in Eindhoven.

De beste rijschool van Eindhoven – iQdrive

De beste rijschool van Eindhoven kun je herkennen aan een aantal punten. Het belangrijkste punt is dat de leerling, jij dus, altijd centraal staat tijdens de rijlessen. Jij moet tenslotte het rijexamen met een positief resultaat afleggen en dat kun je alleen doen door goed te oefenen met je rijinstructeur. Onze gekwalificeerde rijinstructeurs leren jou alle benodigde skills die je nodig hebt, zoals voertuigbeheersing en verkeersinzicht. Kun jij de auto al uitstekend beheersen, maar wil je nog wat meer oefenen met fileparkeren? Dan past jouw persoonlijke rijinstructeur de les daar volledig op aan. iQdrive staat niet voor niets bekend om het hoge slagingspercentage. Hieronder hebben we de voordelen van de beste rijschool in Eindhoven nog eens opgesomd:

 • Persoonlijke autorijlessenmethode
 • Altijd een vaste en goed gekwalificeerde rijinstructeur
 • Betalen in termijnen mogelijk
 • Een lespakket dat bij jou past
 • Hoog slaginspercentage
 • Ophalen en afzetten waar jij wilt
 • Altijd een GRATIS proefles bij afname van een lespakket
 • Gratis herexamen(s) bij afname van een lespakket

Autorijlessen in Eindhoven en omstreken

Je rijbewijs halen in Eindhoven? Dat kan! Ook in de omliggende plaatsen, dorpen en steden geeft autorijschool iQdrive rijlessen. Zo kun je ook autorijles volgen in Helmond, Valkenswaard en Best. Benieuwd of iQdrive rijschool in Eindhoven ook bij jou in de buurt les geeft? Check dan snel al onze locaties via onze postcodechecker.

Met een spoedcursus je rijbewijs halen in Eindhoven

Kun je niet wachten om zelfstandig met de auto de weg op te gaan en wil je lekker rondrijden met vrienden en vriendinnen, zelf op vakantie of lekker met de auto naar je werk? Dan is een spoedcursus om je rijbewijs te halen in Eindhoven een goed idee. Binnen 5 tot 13 dagen word je volledig klaargestoomd voor het verkeer zonder dat je eerst op de wachtlijst komt. Dat is nog eens met spoed je rijbewijs halen bij iQdrive rijschool in Eindhoven. Vraag een gratis proefles aan om de mogelijkheden te bespreken met jouw rijinstructeur of neem een kijkje bij onze spoedopleiding.

Goedkope rijschool in Eindhoven

Het halen van een rijbewijs kan soms veel geld kosten en daarom wil je de beste kwaliteit voor je geld. Een goedkope rijschool in Eindhoven kun je herkennen aan de voordelige lespakketten. Uitstekende rijlessen voor een scherpe prijs. Dus wacht niet langer met het aanvragen van je rijbewijs en vraag een proefles aan bij iQdrive rijschool in Eindhoven. Alleen dan weet je zeker dat je goedkoop je rijbewijs kunt halen.

Wil je meer weten over onze goedkope rijschool in Eindhoven of over de kosten van een rijbewijs? Neem contact met ons op of bekijk onze lespakketten.

Let op: iQdrive geeft uitsluitend autorijlessen.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles