Rijschool Eindhoven | iQdrive

Wil je de eerste stap zetten om te beginnen met autorijden? Start deze week bij iQdrive Eindhoven!

Wist je dat in 2018 maar liefst 50 leerlingen slaagden in Eindhoven en omliggende dorpen. Dankzij de jarenlange ervaring van de instructeurs kan iQdrive met trots vertellen dat het een slagingspercentage heeft van 70%. Dit betekent dat 7 op de 10 leerlingen in één keer slaagt!

De lessen in Eindhoven worden verzorgd door een ervaren instructeur. Hij rijdt overigens niet alleen in Eindhoven, maar ook in Heistraat, Sliffert en Aanschot. Op zoek naar een instructeur in Best, Helmond of Valkenswaard? Ook hier rijdt iQdrive.

Onze rijinstructeur in Eindhoven over iQdrive: "Ik heb iQdrive in korte tijd zien groeien naar een landelijke speler. Ik merk in Eindhoven dat steeds meer mensen aan mij denken voor een rijles."

Leerlingen geven iQdrive gemiddeld een 9,1 als cijfer. Onze instructeur in Eindhoven zit zelfs op een 9,3! Veerle uit Eindhoven: “Zojuist heb ik een nieuwe auto gekocht, die ik aan al mijn familie en vrienden heb geshowd. Doordat de kosten voor mijn rijbewijs bij iQdrive meevielen, kon ik direct een tweedehands auto aanschaffen.”

Ook dit is rijschool iQdrive Eindhoven:

  • Proef van iQdrive met een gratis en geheel vrijblijvende proefles!
  • We halen je op en zetten je af waar jij dat wilt.
  • Je rijbewijs niet in één keer weten te bemachtigen? No stress, wij betalen je herexamen. Echt waar!
  • Laat je niet afzetten! Kies voor iQdrive, wij hanteren de eerlijke prijs van €39,50.
  • Liever op zaterdag, zondag of in de avonduren rijden? Dat kan!
  • Onze rij-instructeurs zijn toppers. Slechts één op de tien instructeurs mag bij iQdrive werken.


Sta jij al te popelen om van start te gaan? Ga vliegensvlug naar het proeflesformulier! Vul het formulier in en je kunt een belletje van één van onze instructeurs verwachten.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

272 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles