Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool in Ede

Home > Rijschool locaties > Rijschool in Ede

De beste rijschool van Ede is natuurlijk iQdrive. Niet alleen hebben we het hoogste slagingspercentage van alle rijscholen in Ede: we hebben ook enorm leuke voordelen en onwijs goedkope lespakketten!

Het voordeel van lessen in Ede

Lessen in Ede heeft een strategisch voordeel. Ede is een middelgrote stad met veel woonwijken en een centrum, waardoor je goed leert rijden. Door de uitstekende aansluiting op verschillende snelwegen, zoals de A12 en de A30, kunnen we ook steden als Barneveld, Amersfoort, Utrecht en Arnhem verkennen.

Vooral de twee laatstgenoemde steden zijn belangrijk, omdat hier bijzondere verkeerspleinen zijn, zoals het Velperbroekcircuit. Hierdoor word je 100% klaargestoomd voor een toekomst op de weg!

Voordelen van iQdrive in Ede

De voordelen van iQdrive zijn onder andere:

  • Gratis proefles;
  • gratis tussentijds examen;
  • gratis herexamen(s).

Proefles aanvragen bij rijschool Ede

iQdrive heeft twee instructeurs in Ede, woonachtig in de wijken Rietkampen en Veldhuizen. Je krijgt één eigen instructeur, die je iedere rijles ophaalt. Vul rechts het formulier in voor een gratis proefrijles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Nu Extra Zomerkorting!
  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles