iQdrive | Rijschool Ede

Schakelen, remmen, gas geven, sturen, invoegen en inparkeren: wil jij al deze vaardigheden beheersen? Start deze week bij iQdrive Ede!

Jaarlijk is iQdrive in jouw regio verantwoordelijk voor zo'n 70 rijbewijzen. Onze gemotiveerde leerlingen en professionele instructeurs gaan samen voor succes op de weg en dat resulteert in een hoog slagingspercentage van ruim 70% (eerste keer).

Ede is het werkgebied van onze instructeur. Hij rijdt in een straal van tien kilometer om Ede, dus ook in plaatsen als Manen, Hoekelum of Doesburgerbuurt. Veenendaal, Wageningen en Rhenen zijn drie andere voorbeelden van plaatsen waar iQdrive instructeurs heeft rijden.

Onze rijinstructeur in Ede over iQdrive: "Als één van de 250 instructeurs heb ik genoeg collega's om mee te sparren. We delen graag met elkaar onze tegenslagen, maar vooral onze succesverhalen. Ben jij mijn nieuwe succesverhaal?"

Leerlingen van iQdrive in Ede raden de rijschool stuk voor stuk aan bij hun leeftijdsgenoten. Jo uit Ede: “In [jaar] werd ik 18 jaar! Op mijn verjaardag had mijn moeder als verrassing een proefrijles gepland. Opeens stond een instructeur van iQdrive voor de deur. Ik heb hele leuke lessen gevolgd en slaagde snel voor mijn praktijkexamen. Een aanrader!”

Durf jij te kiezen voor een kampioen?

  • Intakegesprek (proefles & advies) is vrijblijvend en gratis.
  • Woon je in de uithoek van Ede, ook dan komt de instructeur jou netjes voor de deur ophalen.
  • Faalangst? Nergens voor nodig, iQdrive betaalt jouw herexamens!
  • Laat je niet afzetten! Kies voor iQdrive, wij hanteren de eerlijke prijs van €39,50.
  • Het is mogelijk om zaterdag te lessen of 's avonds te lessen.
  • Onze rij-instructeurs stellen jou op je gemak, want wie relaxt achter het stuur zit, haalt sneller zijn of haar rijbewijs.


Wil jij lessen in Ede en omgeving? Hiernaast of hieronder vind je ons proeflesformulier. Zodra je het formulier hebt voltooid gaan wij direct voor je aan de slag!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles