iQdrive | Rijschool Ede

Wil jij deze winter zonder je ouders naar Oostenrijk rijden voor de ultieme wintersportvakantie? Ga dan op voor je rijbewijs. En durf jij het aan om te lessen bij de snelste rijschool bij jou uit de buurt: iQdrive Ede!?

Ede en omstreken heeft er in 2018 zo'n 70 nieuwe bestuurders bijgekregen op de weg dankzij de uitstekende rijlessen van iQdrive. Het landelijk gemiddelde van jongeren die in één keer slagen ligt rond de 50%. iQdrive slagingspercentage van ruim 70%. Waar wacht je nog op?

We zijn blij dat een ervaren rij-instructeur veel van onze rijlessen in Ede verzorgt. Overigens lest hij naast Ede ook in naburige plaatsen als Manen, Hoekelum en Doesburgerbuurt. iQdrive rijdt door heel het land, ook in Veenendaal, Wageningen of Rhenen.

Onze rijinstructeur in Ede over iQdrive: "Iedereen herinnert zich dat moment dat hij of zij slaagde voor zijn rijexamen. Ik vind het fantastisch dat ik dit - als rij-instructeur - van dichtbij meemaak. Iedere dag weer."

Oud-leerlingen verspreiden in Ede en omgeving het goede woord over hun tijd met de instructeur. Redmer uit Ede: "Je rijbewijs hebben is ultieme vrijheid! Ik ben nooit meer afhankelijk van het openbaar vervoer en mijn ouders!"

Ga jij voor goud?

  • Maak kennis met iQdrive en plan een proefrit!
  • Lessen direct na school? No problem, dan halen we je daar op!
  • Soms zit het afrijden tegen... iQdrive weet dat en gelooft in jou. Daarom betaalt de rijschool jouw herkansing!
  • Bij iQdrive betaal je alleen voor de minuten die je ook daadwerkelijk rijdt. Daarom bieden wij lessen van 50 minuten voor €39,50.
  • Mooie nieuwe Volkswagen-lesauto's.
  • De rij-instructeurs van iQdrive zijn stuk voor stuk in het bezit van de juiste certificaten en diploma's. Bij iQdrive is er alleen ruimte voor de beste leraren!


Kan je ook niet wachten om achter het stuur te duiken? Neem contact op met één van onze instructeurs. Wil je je proefles inplannen op je verjaardag? Geen probleem!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

294 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles