iQdrive Edam

Rijschool Edam | iQdrive

Wil jij straks in je eigen auto van Edam naar Volendam of Kwadijk cruisen? In Edam is iQdrive al jaren de nummer 1 rijschool.

20 mensen uit jouw regio haalden In 2018 hun rijbevoegdheid.Het landelijk gemiddelde van jongeren die in één keer slagen ligt rond de 50%. iQdrive slagingspercentage van ruim 70%. Waar wacht je nog op?

De rij-instructeur in Edam stoomt jou in een mum van tijd klaar. Hij rijdt in een straal van tien kilometer om Edam, dus ook in plaatsen als Kwadijk, Katwoude of Middelie. Wist je trouwens dat iQdrive in de omgeving van Edam meer rijinstructeurs heeft rijden, zoals in Volendam, Purmerend en Hoorn.

Onze rijinstructeur in Edam over iQdrive: "Als één van de weinige rijscholen biedt iQdrive gratis herexamen(s) aan. Dit zorgt ervoor dat er minder druk is om je CBR-examen te halen, omdat je weet dat het geen 250 euro kost om opnieuw op te gaan. Het resultaat: meer kandidaten slagen in één keer."

Oud-leerlingen van de instructeur zijn enthousiast over hun tijd bij iQdrive in Edam. Raf uit Edam: "Afgelopen zomer heb ik met vrienden een roadtrip gemaakt door Spanje. Twee dagen voor vertrek had ik eindelijk mijn papiertje. Dat was nooit gelukt zonder de spoedcursus van iQdrive."

iQdrive, omdat jij het beste verdient!

  • Maak kennis met iQdrive en plan een proefrit!
  • Wij zijn echte gentlemen. We zetten je na iedere rijles weer netjes thuis af.
  • Niet geslaagd is niet getreurd, iQdrive betaalt je herexamen!
  • Nergens in Edam betaal je minder voor een rijles.
  • Hoog slagingspercentage dankzij unieke, moderne lesmethode.
  • De rij-intructeurs van iQdrive zijn de beste in hun vak! Ze zijn niet alleen bezig om jou wat te leren, maar spijkeren ook voortdurend hun eigen kennis bij!


Wil jij lessen in Edam en omgeving? Laat je gegevens achter. Laat jouw persoonlijke info achter en we geven je een belletje, appje of mailtje!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles