Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool in Echt

Home > Rijschool locaties > Rijschool in Echt

Zie jij jezelf al rijden in een mooie Fiat 500 of een stoere Audi A3? Bij iQdrive zorgen we dat je zo snel mogelijk je rijbewijs haalt in Echt. Start dan vliegensvlug bij onze rijschool in Echt!

Ieder jaar behalen 40 pupillen zoals jij hun felbegeerde papiertje bij iQdrive. iQdrive is beroemd en berucht om het extreem slagingspercentage van 70%. Dat is bijna 20% hoger dan het landelijk gemiddelde!

Een van de iQdrive-instructeurs is actief in Echt. Onze rij-instructeur komt overal: Echt, Susteren, Montford en Maasbracht. Op zoek naar een instructeur in SittardHorn of Roermond? Ook hier rijdt iQdrive.

Onze rijinstructeur in Echt over iQdrive: “Ik wil graag dat leerlingen zo snel mogelijk slagen, maar uiteraard niet te snel. Je hebt tijd nodig om te wennen aan de auto, aan de diverse omstandigheden op de weg et cetera. Daar neem ik graag de tijd voor, want daar lever ik de beste leerlingen mee af!”

Oud-leerlingen van de instructeur zijn enthousiast over hun tijd bij iQdrive in Echt. van Hes uit Echt: “Mijn vriendengroep bestaat uit zes mensen die allemaal kort op elkaar jarig zijn. We besloten een weddenschap aan te gaan: wie het langste over zijn rijbewijs zou doen, zou de rest op een avondje uit moeten trakteren. Gelukkig slaagde ik als derde, bovendien zelfs na één keer. Geweldig!”

Weet jij waarom je moet kiezen voor iQdrive?

 • Zet de eerste stap naar je rijbewijs met een (gratis) proefles!
 • Onze rijinstructeur uit Echt haalt je bij iedere les op.
 • Geen onverwachte kosten: wij betalen jouw herexamen!
 • Betaal niet teveel: slechts €€39,50 per rijles.
 • iQdrive doet er alles aan om jou zo snel mogelijk te voorzien van je roze papiertje!
 • De rij-instructeurs van iQdrive voldoen aan strenge selectiecriteria, want de beste rijschool verdient de beste leraren.

Wil jij graag rijles krijgen van een rijinstructeur in Echt en omgeving? Laat je gegevens achter. Een instructeur zal contact met je opnemen.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles