iQdrive Echt

Rijschool Echt | iQdrive

Binnenkort mag jij zelfstandig de weg op. Het enige wat je nog moet doen, is je rijbewijs halen bij iQdrive in Echt. Stap achter het stuur bij iQdrive in Echt!

Er gingen ruim 40 tevreden naar huis, want zij haalden hun rijbewijs bij iQdrive in Echt. In 2018 had iQdrive een mega hoog slagingspercentage in Echt. Dit is geheel te danken aan de instructeurs met jarenlange ervaring!

Onze instructeur biedt rijlessen aan in Echt tegen een scherp tarief. Hij rijdt tevens in de regio van Echt en doet daarbij plaatsen aan als Susteren, Montford of Maasbracht. iQdrive rijdt van Limburg tot Friesland, in stad en dorp, waaronder ook Sittard, Horn of Roermond.

Onze rijinstructeur in Echt over iQdrive: “Je krijgt zoveel verschillende leerlingen in je lesauto. Dat maakt het werken bij iQdrive tof. De ene leerling is daadkrachtig en wil graag snel leren. De andere leerling vindt autorijden nog heel spannend en neemt er liever wat meer tijd voor. Jij wordt gewaardeerd en krijgt daardoor een les op maat!”

iQdrive is trots op het feit dat de instructeur in Echt zoveel leerlingen succesvol aan hun rijbewijs helpt. Sepp uit Echt: "Ik had mijn rijbewijs binnen 3 maanden op zak. En dan te bedenken dat mijn klasgenoot en bijna een jaar over deed. Bij iQdrive kun je zo vaak in de week lessen als je zelf wilt!"

Ben jij de volgende coureur in spé?

  • Gratis proefles. Je bent niet verplicht om bij ons te lessen.
  • Woon je in de uithoek van Echt, ook dan komt de instructeur jou netjes voor de deur ophalen.
  • Als je niet direct slaagt, betalen wij jouw herexamen. Geen punt!
  • iQdrive rekent door heel Nederland hetzelfde uurtarief van €39,50.
  • Rij in de nieuwst auto's met de laatste snufjes.
  • Onze rij-instructeurs hebben oog voor de mens achter het stuur.


Wil jij lessen in Echt en omgeving? Laat wat van je horen! Een instructeur zal contact met je opnemen.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

258 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles