iQdrive Echt

iQdrive | Rijschool Echt

Schakelen, remmen, gas geven, sturen, invoegen en inparkeren: wil jij al deze vaardigheden beheersen? Bij iQdrive Echt! haal jij binnen no time je papiertje!

Onze goed opgeleide instructeurs zorgden er in Echt in 2018 voor dat 40 leerlingen voortaan zelfstandig de weg op mogen. Dit komt mede door de getalenteerde rijinstructeurs, die ervoor zorgen dat in Echt 70% van de leerlingen direct slaagden. Dat is een record in Echt en omgeving.

Zie je onze bekende blauwwitte iQdrive-lesauto rijden in Echt? Zwaai dan even, want het is onze instructeur. Hij rijdt tevens in de regio van Echt en doet daarbij plaatsen aan als Susteren, Montford of Maasbracht. Wil je rijlessen volgen in Sittard, Horn of Roermond, dan kan dat uiteraard ook!

Onze rijinstructeur in Echt over iQdrive: “Of ik het niet zat wordt, dagelijks in de auto zitten? Nee, het is juist super leuk! Jij bent anders dan de volgende leerling en dat maakt het heel leuk. Geen enkele rit is hetzelfde.”

Leerlingen geven iQdrive gemiddeld een 9,1 als cijfer. Onze instructeur in Echt zit zelfs op een 9,3! Roos uit Echt: “Ik was er zo klaar mee om elke dag in dezelfde, muffe bus te stappen met dezelfde, muffe mensen. Op de dag dat ik 18 jaar werd, deed ik direct een proefles bij iQdrive. Dat beviel me zo goed dat ik direct een pakket heb afgesloten. Ik had het geluk dat ik bij een nieuwe instructeur kon lessen, die veel tijd voor mij had. Daardoor kon ik na anderhalve maand al afrijden.”

6 keiharde feiten:

  • Gratis proefles t.w.v. €€39 (100% vrijblijvend)!
  • Woon je in Echt? Dan word je thuis opgehaald.
  • Slaag jij niet in één keer? Geen probleem: wij betalen je herexamen.
  • Wees geen dief van je eigen portemonnee. Kies voor iQdrive en betaal slechts €39,50 per rijles!
  • Hoog slagingspercentage in Echt.
  • Onze rij-instructeurs zijn toppers. Slechts één op de tien instructeurs mag bij iQdrive werken.


Wil jij graag rijles krijgen van een rijinstructeur in Echt en omgeving? Klik razendsnel op ons proeflesformulier! We benaderen jou en kiezen een geschikte datum voor je eerste proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

202 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles