iQdrive Echt

iQdrive | Rijschool Echt

Zoek jij een autorijschool bij jou in de buurt? 1,2,3, GO! Bij iQdrive Echt! kun je naast de standaardpaketten ook kiezen voor een spoedopleiding!

Met dank aan de excellente instructeurs van iQdrive en de leergierige pupillen verkregen in 2018 zo'n 40 jongeren hun rijbewijs! 2018 was net als andere jaren een succesvol jaar voor iQdrive. Met een een aanzienlijk slagingspercentage in Echt van 70 procent!

Onze instructeur rijdt in Echt. Niet alleen inwoners uit Echt, maar ook mensen uit Susteren, Montford of Maasbracht haalt hij graag op in zijn blauwwitte lesauto. Dankzij de hoge dekkingsgraad van iQdrive kun je ook bij ons lessen in Sittard, Horn of Roermond.

Onze rijinstructeur in Echt over iQdrive: “Je krijgt zoveel verschillende leerlingen in je lesauto. Dat maakt het werken bij iQdrive tof. De ene leerling is daadkrachtig en wil graag snel leren. De andere leerling vindt autorijden nog heel spannend en neemt er liever wat meer tijd voor. Jij wordt gewaardeerd en krijgt daardoor een les op maat!”

iQdrive heeft een gemiddeld tevredenheidspercentage van 98,6%, terwijl onze rijinstructeur in Echt uitblinkt met een percentage van 100%! Ivar uit Echt: “Ik had niet zo'n haast met het halen van mijn rijbewijs. Ik ga immers dicht bij huis naar school en ook mijn sportvereniging zit in de buurt. Toen ik via internet op de website van iQdrive kwam, heb ik besloten me aan te melden voor een proefles. Het voelde zo goed om achter het stuur te zitten, dat ik toch maar voor mijn rijbewijs ben gegaan en met succes!”

Zes redenen om voor rijschool iQdrive Echt te kiezen!

  • Kies voor een gratis proefles of korting op je lespakket!
  • Woon je in de middle of nowhere. Maak je geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
  • Veel leerlingen zijn vreselijk zenuwachtig tijdens het afrijden. iQdrive neemt die zenuwen weg, want wij betalen je herexamen!
  • All-inclusive rijlessen van €€39,50 per rijles.
  • Hoog slagingspercentage dankzij unieke, moderne lesmethode.
  • Onze rij-instructeurs hebben oog voor de mens achter het stuur.


Ben jij onze volgende leerling? Ga vliegensvlug naar het proeflesformulier! Het enige wat jij hoeft te doen is het formulier invullen en wij doen de rest!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

203 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Proefles