iQdrive Dwingeloo

iQdrive | Rijschool Dwingeloo

Wil je starten met autorijlessen bij de rijschool met een hoog slagingspercentage? Stap achter het stuur bij iQdrive in Dwingeloo!

Ieder jaar slagen ongeveer 80 leerlingen in Dwingeloo. Wist je dat iQdrive een hoog slagingspercentage in Dwingeloo heeft?

De rij-instructeur in Dwingeloo stoomt jou in een mum van tijd klaar. Hij werkt niet alleen in Dwingeloo, maar rijdt ook in Westeinde, Holtland en zelfs in Veldhuizen. Op zoek naar een instructeur in Hijken, Beilen of Hoogeveen? Ook hier rijdt iQdrive.

Onze rijinstructeur in Dwingeloo over iQdrive: “Tijdens je proefles leren we elkaar in een uurtje beter kennen. Ik haal je thuis voor de deur op in Dwingeloo als dat mogelijk is en we gaan samen de uitdaging aan! Les je liever ‘s avonds of liever overdag? Laat het me gerust even weten. Zelf sturen en je knipperlicht bedienen zijn de standaard ingrediënten voor een eerste proefles.”

Leerlingen zijn te spreken over de manier van lessen. Sami uit Dwingeloo: “Wat was ik trots toen mijn ouders voor het eerst bij mij instapte, in plaats van dat ik bij hen instapte! Ik heb iets langer over mijn rijbewijs gedaan, maar ben dolblij dat ik geslaagd ben dankzij de goede lessen van mijn instructeur.”

Waarom rijschool iQdrive Dwingeloo?

  • Je krijgt altijd een gratis proefles (of korting op je lespakket).
  • Woon je in een straal van 10 kilometer om Dwingeloo? We halen je thuis op!
  • Slaag jij niet in één keer? Geen probleem: wij betalen je herexamen.
  • Bij iQdrive betaal je €39,50 voor een rijles van 50 minuten. Dat is de laagste uurprijs in jouw regio!
  • Prima slagingspercentage in Dwingeloo dankzij unieke lesmethode.
  • De rij-instructeurs van iQdrive kiezen voor een persoonlijke aanpak en weten ieder type leerling binnen mum van tijd klaar te stomen voor hun rijbevoegdheid!


Stap jij binnenkort naast onze instructeur achter het stuur? Vul het formulier in. We benaderen jou en kiezen een geschikte datum voor je eerste proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

258 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles