Rijschool Dronten | iQdrive

Wil jij deze zomer zonder je ouders naar Zuid-Frankrijk rijden? Dan heb je uiteraard een rijbewijs nodig. Dan is iQdrive Dronten! de perfecte match voor jou!

In 2018 hielpen we 70 jonge bestuurders met het behalen van het rijbewijs in Dronten. Het slagingspercentage van iQdrive ligt bijna 20% hoger dan het landelijk gemiddelde slagingspercentage van 52,5%.

iQdrive Dronten selecteert alleen de beste instructeurs, zodat we jou kunnen verzekeren van optimale begeleiding. Niet alleen inwoners uit Dronten, maar ook mensen uit Swifterbant, Biddinghuizen of Noordeinde haalt hij graag op in zijn blauwwitte lesauto. Er zijn ook instructeurs die rijlessen geven in plaatsen als Biddinghuizen, Urk en Nunspeet.

Onze rijinstructeur in Dronten over iQdrive: "Iedere automobilist herinnert zich nog die ene dag dat hij voor zijn rijbewijs. Het is een onuitwisbare herinnering. Ook ik weet nog precies wat voor weer het was en wat voor trui ik droeg. Ik vind het fantastisch dat ik op de eerste rij zit wanneer een kandidaat slaagt. Super om te zien!"

Oud-leerlingen zijn zó positief over iQdrive Dronten dat ze iQdrive massaal aanbevelen aan hun vrienden. Charlotte uit Dronten: "Eindelijk mijn rijbewijs! Nou ja, eindelijk... Met iQdrive had ik mijn papiertje binnen no time!"

Weet jij waarom je moet kiezen voor iQdrive?

  • Gratis proefles. Je bent niet verplicht om bij ons te lessen.
  • We halen je op en zetten je af waar jij dat wilt.
  • Gezakt voor je praktijkexamen? Geen schrik! iQdrive betaalt je herexamen t.w.v. 235 euro!
  • Nergens is de prijs-kwaliteitverhouding zo goed als bij iQdrive!
  • Start direct met lessen in Dronten. Je hoeft niet te wachten.
  • Onze rij-instructeurs staan voor passie, ervaring en geduld.


Ben jij onze volgende leerling? Neem contact op met één van onze instructeurs. Een medewerker van iQdrive neemt contact met je op om de proefrijles in te plannen.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles