Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool in Drachten

Home > Rijschool locaties > Rijschool in Drachten

Op zoek naar de beste rijschool in Drachten? Start vandaag nog bij iQdrive Drachten!

iQdrive overhandigde In 2018 aan 80 jongeren hun rijbewijs in Drachten. Ongeveer driekwart van de pupillen van iQdrive slaagt in één keer. Dit betekent dat de rijschool een veel hoger slagingspercentage heeft dan alle andere rijscholen in Drachten en omstreken.

Onze rijinstructeur helpt studenten in Drachten zo snel mogelijk aan een roze pasje. Hij rijdt overigens niet alleen in Drachten, maar ook in Beetsterzwaag, Gorredijk en Burgum. Ga jij binnenkort op pad met één van onze instructeurs, dan kan dat zomaar zijn vanuit één van onze vestigingen in HeerenveenHaulerwijk en Leeuwarden.

Onze rijinstructeur in Drachten over iQdrive: “Heb je nog niet zoveel geld om lessen te nemen? Wanneer je lest bij iQdrive in Drachten kun je zelfs in termijnen je lespakket afbetalen! Zo hoef je de kosten niet in één keer te betalen, maar kun je deze gemakkelijk spreiden over zo’n 72 maanden tijd. Dat betekent niet dat je nog langer hoeft te sparen, maar vandaag nog kan beginnen! Wil je meer weten? Plan een les bij mij in en ik vertel je er alles over.”

Je zult weinig oud-leerlingen tegenkomen in Drachten die niet tevreden zijn over hun tijd met onze rijinstructeur. van Rookhuizen uit Drachten: “Mijn vriendin was altijd de BOB, nadat we op een feestje waren geweest. Daardoor kon ik altijd vrij mijn eigen gang gaan! Ze wilde graag ook eens een avondje kunnen doorzakken en gaf me als verrassing een proefrijles. Ik was blij verrast toen mijn instructeur opeens voor de deur stond! Nu ik mijn rijbewijs heb, is zij de ene keer de BOB en ik de andere keer.”

Veilig op weg in Drachten dankzij iQdrive

 • Intakegesprek (proefles & advies) is vrijblijvend en gratis.
 • Wij halen je thuis in Drachten op (en brengen je thuis).
 • Niet in één keer succes? Geen reden voor een domper. iQdrive hangt de slingers voor je op en betaald jouw herexamen!
 • Lessen voor €€39,50 per rijles. Slim bezig!
 • Start direct met lessen in Drachten. Je hoeft niet te wachten.
 • Onze rij-instructeurs zijn pro-actief en zorgen ervoor dat jij snel jouw rijbewijs haalt.

Wil jij graag rijles krijgen van een rijinstructeur in Drachten en omgeving? Vul het formulier in. We benaderen jou en kiezen een geschikte datum voor je eerste proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles