Rijschool Drachten | iQdrive

Wil jij gegarandeerd de allerbeste autorijschool van Nederland? Bij iQdrive in Drachten ben je aan het juiste adres.

Er gingen ruim 80 tevreden naar huis, want zij haalden hun rijbewijs bij iQdrive in Drachten. Onze gemotiveerde leerlingen en professionele instructeurs gaan samen voor succes op de weg en dat resulteert in een hoog slagingspercentage van ruim 70% (eerste keer).

Onze rijinstructeur in Drachten heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt. Hij doet tevens nabije dorpen en steden aan, zoals Beetsterzwaag, Gorredijk en Burgum. Zit jouw keuze er niet tussen? iQdrive rijdt ook in Heerenveen, Haulerwijk of Leeuwarden.

Onze rijinstructeur in Drachten over iQdrive: “Rijden? Dat is mijn grote hobby. Wat is er leuker dan je hobby de hele dag uit te oefenen. En dat niet alleen, maar samen met de leerlingen in mijn lesauto. Stap je ook bij mij in? Dan ben je verzekerd van een fijne rijles. Je proefles in Drachten plan je gemakkelijk in via het formulier!”

iQdrive in Drachten heeft één van de populairste instructeurs van alle 250 locaties. Merle uit Drachten: "Mijn instructeur ging met mij mee naar het gemeentehuis om mijn rijbewijs aan te vragen! Hij was net zo blij als ik, geweldig!"

Weet jij waarom je moet kiezen voor iQdrive?

  • Proefles is helemaal vrijblijvend en gratis.
  • We halen je netjes thuis op en brengen je weer thuis, zoals het een nette rijschool dat hoort te doen.
  • Slaag jij niet in één keer? Geen probleem: wij betalen je herexamen.
  • Slechts €€39,50 p/rijles: de laagste uurprijs in Drachten!
  • Het is mogelijk om zaterdag te lessen of 's avonds te lessen.
  • Onze rij-intructeurs staan garant voor een persoonlijke aanpak!


Wil jij graag rijles krijgen van een rijinstructeur in Drachten en omgeving? Ga vliegensvlug naar het proeflesformulier! Zodra je het formulier hebt voltooid gaan wij direct voor je aan de slag!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

258 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles