iQdrive | Rijschool Drachten

Vind je het ook zo spannend om te beginnen met autorijden? Nergens voor nodig! Schrijf je in bij de nummer 1 rijschool van Drachten: rijschool iQdrive.

De bekwame instructeurs van iQdrive hebben 2018 80 automobilisten voorzien van hun rijbevoegdheid! In 2018 had iQdrive een hoog slagingspercentage in Drachten.

iQdrive Drachten selecteert alleen de beste instructeurs, zodat we jou kunnen verzekeren van optimale begeleiding. Ook wanneer je in Beetsterzwaag, Gorredijk of Burgum woont, komt hij je thuis ophalen. Zit jouw keuze er niet tussen? iQdrive rijdt ook in Heerenveen, Haulerwijk of Leeuwarden.

Onze rijinstructeur in Drachten over iQdrive: "Iedereen herinnert zich de eerste rijles nog, zelfs al ben je 70 jaar oud! Aan mij de taak om jou op je gemak te laten voelen. iQdrive bestaat nu een paar jaar en ik rij sinds één jaar in Drachten. Ik heb de kring van leerlingen in korte tijd flink zien groeien en dat komt voornamelijk door de positieve mond-tot-mondreclame. Oud-leerlingen, ontzettend bedankt voor jullie lieve woorden!"

Oud-leerlingen zijn zó positief over iQdrive Drachten dat ze iQdrive massaal aanbevelen aan hun vrienden. Jaylinn uit Drachten: "Voor de tijd had ik verwacht dat ik veel moeite zou hebben met de praktijk, maar uiteindelijk bleek de theorie veel lastiger. Mijn instructeur hielp mij daarom niet alleen met praktijk, maar stelde ook een gezamenlijke theoriecursus voor. Na twee keer zakken voor mijn theorie-examen, slaagde ik daarna cum laude met slechts één vraag fout."

Ken jij de voordelen van iQdrive al?

  • Proefles is helemaal vrijblijvend en gratis.
  • Lessen direct na school? No problem, dan halen we je daar op!
  • Niet in één keer succes? Geen reden voor een domper. iQdrive hangt de slingers voor je op en betaald jouw herexamen!
  • Nergens is de prijs-kwaliteitverhouding zo goed als bij iQdrive!
  • Geen wachttijd, je kunt direct beginnen in Drachten.
  • Onze rij-instructeurs zijn pro-actief en zorgen ervoor dat jij snel jouw rijbewijs haalt.


Ben je geïnteresseerd om te starten? Ga vliegensvlug naar het proeflesformulier! Het enige wat jij hoeft te doen is het formulier invullen en wij doen de rest!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

202 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles