Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool in Dordrecht

Home > Rijschool locaties > Rijschool in Dordrecht

Woon je in Dordrecht en wil je graag je rijbewijs halen bij een rijschool in Dordrecht? IQdrive is een betaalbare en goede rijschool waar jij als cursist altijd centraal staat. Kwaliteit is waar wij voor staan en IQdrive verzekerd jou van je rijbewijs!

Gratis voordelen

IQdrive is één van de weinige rijscholen in Dordrecht waar je kunt profiteren van vele gratis voordelen. De eerste les is bij ons altijd gratis, want tijdens deze les kijken we hoeveel lessen je nodig hebt om je autorijexamen te behalen. Ook bieden wij je de mogelijkheid om een tussentijdse toets te doen, die wordt betaald door IQdrive. We streven ernaar dat al onze cursisten in één keer slagen, maar mocht dit onverwachts niet lukken, dan betalen wij je herexamen(s).

Rijlessen volgen in Dordrecht?

Jij bent het centrale punt tijdens iedere les. Iedere les heb je dezelfde rijinstructeur waardoor je iedere keer weer met een vertrouwd gevoel achter het stuur kruipt. Onze instructeuren zijn erop getraind om jouw voortgang nauwlettend in de gaten te houden en je veilig te leren autorijden.

Interesse?

Wil je meer weten over onze rijschool in Dordrecht? Neem contact met ons op of vraag hiernaast een gratis proefles aan.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Nu Extra Zomerkorting!
  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles