Rijles Dordrecht | Rijschool iQdrive

Zie jij jezelf al rijden in een mooie Fiat 500 of een stoere Audi A3? Bij iQdrive zorgen we dat je zo snel mogelijk je rijbewijs haalt in Dordrecht. Ga dan alleen voor het beste, ga voor iQdrive Dordrecht!!

We helpen op jaarbasis maar liefst 100 leerlingen bij het veilig en verantwoord leren besturen van een auto. Met onze unieke lesmethode hebben wij een zeer hoog slagingspercentage, waar jij ook van kunt profiteren.

Onze instructeur biedt rijlessen aan in Dordrecht tegen een scherp tarief. Naast Dordrecht rijdt hij ook in Zwijndrecht, Wieldrecht en zelfs in Oosteind. Nog verder van huis? Rijschool iQdrive heeft rijinstructeurs in nabije dorpen en steden als Hendrik Ido-Ambacht, Zwijndrecht en Arent van Lierstraat.

Onze rijinstructeur in Dordrecht over iQdrive: “Kletsen tijdens het volgen van de rijles is natuurlijk reuze gezellig. Ik vind het daarnaast heel belangrijk dat je je goed concentreert op de weg en niet afgeleid wordt. Hoe sneller jij je rijbewijs behaalt, hoe blijer ik wordt. En jij ook!”

Onze iQdrive-instructeur in Dordrecht is erg geliefd onder onze leerlingen. Dat komt uiteraard door het hoge slagingspercentage van deze topper! Noa uit Dordrecht: "Ik bepaal nu iedere zaterdagavond zelf hoe laat ik naar huis ga! Ik vind het geen probleem om te bobben voor mijn vrienden!"

iQdrive, omdat jij het beste verdient!

  • Een vrijblijvende proefles, waar je de basisprincipelen van het rijden leert.
  • Wij zijn echte gentlemen. We zetten je na iedere rijles weer netjes thuis af.
  • Faalangst? Nergens voor nodig, iQdrive betaalt jouw herexamens!
  • Laat je niet afzetten! Kies voor iQdrive, wij hanteren de eerlijke prijs van €39,50.
  • Hoog slagingspercentage dankzij unieke, moderne lesmethode.
  • Onze rij-intructeurs staan garant voor een persoonlijke aanpak!


Ben jij de volgende Max Verstappen? Hiernaast of hieronder vind je ons proeflesformulier. Het enige wat jij hoeft te doen is het formulier invullen en wij doen de rest!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

202 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles