Rijschool Dordrecht | iQdrive

Wil jij gegarandeerd de allerbeste autorijschool van Nederland? En durf jij het aan om te lessen bij de snelste rijschool bij jou uit de buurt: iQdrive Dordrecht!?

iQdrive is een landelijke rijschool, maar wist je dat vorig jaar alleen al in Dordrecht ongeveer 100 leerlingen hun rijbewijs kregen? Dat vinden wij een fantastische prestatie! Ongeveer driekwart van de pupillen van iQdrive slaagt in één keer. Dit betekent dat de rijschool een veel hoger slagingspercentage heeft dan alle andere rijscholen in Dordrecht en omstreken.

Onze instructeur rijdt in Dordrecht. Ook wanneer je in Zwijndrecht, Wieldrecht of Oosteind woont, komt hij je thuis ophalen. iQdrive rijdt van Limburg tot Friesland, in stad en dorp, waaronder ook Hendrik Ido-Ambacht, Zwijndrecht of Arent van Lierstraat.

Onze rijinstructeur in Dordrecht over iQdrive: "Jonge mensen zijn optimistisch en hebben hun hele leven nog voor hun. Ik voel me vereerd dat ik dagelijks met jonge mensen werk en hen help hun toekomstdromen te realiseren."

Oud-leerlingen zijn positief over iQdrive en ook over onze rijinstructeur in Dordrecht. Tijn uit Dordrecht: "Ik was best wel gespannen voor de proefles, maar mijn instructeur zorgde ervoor dat ik me direct op mijn gemak voelde. Na 24 lessen slaagde ik in

Weet jij waarom je moet kiezen voor iQdrive?

  • Geen geld? Een proefles is geheel vrijblijvend en gratis!
  • Geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
  • Veel leerlingen zijn vreselijk zenuwachtig tijdens het afrijden. iQdrive neemt die zenuwen weg, want wij betalen je herexamen!
  • Naast excellente service biedt iQdrive ook een excellent tarief van €39,50 per rijles!
  • Start direct met lessen in Dordrecht. Je hoeft niet te wachten.
  • Ons team van rij-instructeurs won in 2018 een award voor veiligste rijschool.


Heb jij er net zoveel zin in als wij?! Bel met iQdrive (088-3031030) of vul het formulier in. Vul het formulier in en je kunt een belletje van één van onze instructeurs verwachten.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

258 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles