Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool in Doorn

Home > Rijschool locaties > Rijschool in Doorn

Wil je de eerste stap zetten om te beginnen met autorijden? Trap deze week nog af bij onze rijschool in Doorn!

Wist je dat in 2018 maar liefst 100 leerlingen slaagden in Doorn en omliggende dorpen. Bij iQdrive weten ze van aanpakken! Dat blijkt ook uit de hoge slagingspercentages van 70%.

De lessen in Doorn worden verzorgd door een ervaren instructeur. Hij rijdt tevens in de regio van Doorn en doet daarbij plaatsen aan als Langbroek, Maarn of Sterkenburg. Wijk Bij DuurstedeZeist en Leusden zijn drie andere voorbeelden van plaatsen waar iQdrive instructeurs heeft rijden.

Onze rijinstructeur in Doorn over iQdrive: “Ik ben altijd vrolijk. Dat kan niet anders met zo’n topbaan! In de auto moet jij je op je gemak voelen, dat staat voor mij centraal. Zo mag je van mij best naar jouw favoriete radiostation luisteren.”

Oud-leerlingen in Doorn hechtten vooral veel waarde aan de persoonlijke benadering van iQdrive. van Kempen uit Doorn: “We wilde met onze vriendengroep dolgraag eens met de auto naar Frankrijk op vakantie. Nu hoeven we geen dure vliegtickets meer te kopen, want ik ben sinds deze maand geslaagd! De vakantie naar Frankrijk staat al ingepland en ik stap uiteraard achter het stuur. Zin in!”

Laat je verrassen door onze uitstekende rijlessen

 • Proefles is helemaal vrijblijvend en gratis.
 • We halen je op en zetten je af waar jij dat wilt.
 • Niet in één keer je roze pasje behaald? Geen punt: wij betalen je herexamen.
 • iQdrive rekent (slechts) een tarief van €39,50 per les. Tijdens de proefrit stel jij samen je instructeur zelf je pakket samen.
 • Liever op zaterdag, zondag of in de avonduren rijden? Dat kan!
 • Onze rij-instructeurs zijn toppers. Slechts één op de tien instructeurs mag bij iQdrive werken.

Stap jij binnenkort naast onze instructeur achter het stuur? Laat wat van je horen! We prikken dan samen met jou een datum voor een vrijblijvende proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles