iQdrive Doorn

iQdrive | Rijschool Doorn

Wil jij rijlessen volgen bij de veiligste rijschool van Nederland? Dan is iQdrive Doorn! de perfecte match voor jou!

Doorn en omstreken heeft er in 2018 zo'n 100 nieuwe bestuurders bijgekregen op de weg dankzij de uitstekende rijlessen van iQdrive. Meer dan 70% van onze studenten slaagt in één keer. Dat is hoger dan het landelijk gemiddelde van 52,5%.

iQdrive Doorn geeft rijles op maat met voor ieder type leerling wat wils! Hij rijdt in een straal van 10 km om Doorn, dus ook in plaatsen als Langbroek, Maarn of Sterkenburg. Ga jij binnenkort op pad met één van onze instructeurs, dan kan dat zomaar zijn vanuit één van onze vestigingen in Wijk Bij Duurstede, Zeist en Leusden.

Onze rijinstructeur in Doorn over iQdrive: "Ik werk sinds 2010 bij iQdrive, daarvoor had ik een eigen rijschool. Ik merk dat het goed is om in een groot team te werken, omdat je zo veel van elkaar kunt leren."

Leerlingen van iQdrive in Doorn raden de rijschool stuk voor stuk aan bij hun leeftijdsgenoten. Noa uit Doorn: "Helaas was ik gezakt voor mijn eerste praktijkervaring. Ik wist niet wat ik hoorde toen mijn instructeur vertelde dat iQdrive de volgende examens zou bekostigen!"

Durf jij te gaan voor de best beoordeelde rijschool van Nederland?

  • Proefles is helemaal vrijblijvend en gratis.
  • Wij zijn echte gentlemen. We zetten je na iedere rijles weer netjes thuis af.
  • Veel leerlingen zijn vreselijk zenuwachtig tijdens het afrijden. iQdrive neemt die zenuwen weg, want wij betalen je herexamen!
  • Laat je niet afzetten! Kies voor iQdrive, wij hanteren de eerlijke prijs van €39,50.
  • Begin deze week nog met rijlessen.
  • Onze rij-instructeurs staan voor passie, ervaring en geduld.


Wil jij graag rijles krijgen van een rijinstructeur in Doorn en omgeving? Stuur ons jouw gegevens. Zodra het formulier binnen is, plannen we je proefles in.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

202 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles