Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool in Dongen

Home > Rijschool locaties > Rijschool in Dongen

Sta je te popelen om te lessen bij de populairste rijschool in Dongen? Kies voor iQdrive in Dongen, met meer dan 250 instructeurs de grootste rijschool van Nederland.

iQdrive is een landelijke rijschool, maar wist je dat vorig jaar alleen al in Dongen ongeveer 80 leerlingen hun rijbewijs kregen? Dat vinden wij een fantastische prestatie! In 2018 had iQdrive een hoog slagingspercentage in Dongen.

De rij-instructeur in Dongen stoomt jou in een mum van tijd klaar. Woon je in Klein-Dongen, Laagstraat of Vaart? Ook dan kun je bij hem aankloppen voor rijlessen. iQdrive is trouwens goed vertegenwoordigd in de regio en heeft instructeurs rijden in RaamsdonksveerBreda en Waalwijk.

Onze rijinstructeur in Dongen over iQdrive: “Bij veel jongeren heerst een prestatiedruk om in zo min mogelijk lessen het rijbewijs te halen. Dit geldt vooral in Dongen, waar jongeren deel uitmaken van vriendengroepen. Ik probeer studenten zo snel mogelijk op hun gemak te laten voelen. Rijden moet leuk zijn!”

iQdrive in Dongen heeft één van de populairste instructeurs van alle 250 locaties. van der Starre uit Dongen: “Niet alleen ik, maar ook mijn ouders waren erg tevreden met iQdrive! Zij hadden rechtstreeks contact met mijn instructeur!”

iQdrive, omdat jij het beste verdient!

 • Maak kennis met iQdrive en plan een proefrit!
 • Je wordt thuis opgehaald in Dongen!
 • Niet alles lukt in één keer, dit geldt vaak ook voor afrijden. Gelukkig voor jou betaalt iQdrive jouw herkansing!
 • De laagste prijs per rijles in Dongen.
 • Begin deze week nog met rijlessen.
 • De rij-instructeurs van iQdrive kiezen voor een persoonlijke aanpak en weten ieder type leerling binnen mum van tijd klaar te stomen voor hun rijbevoegdheid!

Zet jij jouw rijbewijs in de vijfde versnelling? Neem contact op met één van onze instructeurs. Het enige wat jij hoeft te doen is het formulier invullen en wij doen de rest!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles