iQdrive Dongen

iQdrive | Rijschool Dongen

Wil jij ook de ultieme vrijheid ervaren? Begin zo snel mogelijk bij iQdrive Dongen!

iQdrive is een landelijke rijschool, maar wist je dat vorig jaar alleen al in Dongen ongeveer 80 leerlingen hun rijbewijs kregen? Dat vinden wij een fantastische prestatie! Meer dan 70% van onze studenten slaagt in één keer. Dat is hoger dan het landelijk gemiddelde van 52,5%.

Zie je onze bekende blauwwitte iQdrive-lesauto rijden in Dongen? Zwaai dan even, want het is onze instructeur. Ook wanneer je in Klein-Dongen, Laagstraat of Vaart woont, komt hij je thuis ophalen. iQdrive is goed vertegenwoordigd in de omgeving van Dongen met andere instructeurs in plaatsen als Raamsdonksveer, Breda en Waalwijk.

Onze rijinstructeur in Dongen over iQdrive: "Het leukste wat ik ooit heb meegemaakt? Dat er midden in de polder een moeder gans met kuikentjes overstak, haha. Uiteraard is mijn leerling gestopt en hebben we het gebeuren op film vastgelegd. Het filmpje heeft momenteel al meer dan 400 likes op Facebook."

iQdrive heeft een gemiddeld tevredenheidspercentage van 98,6%, terwijl onze rijinstructeur in Dongen uitblinkt met een percentage van 100%! Marinus uit Dongen: "Ik belde iQdrive op, omdat ik binnen een week wilde slagen. Dit bleek - op zo'n korte termijn - niet mogelijk, omdat er ook een CBR-examen aangevraagd moest worden. Uiteindelijk twee weken later begonnen, maar wel in vijf dagen geslaagd. In totaal reed ik zes uur per dag en dat vijf dagen lang. Ik slaagde in één keer, maar was dat weekend wel helemaal versleten. Toch raad ik het iedereen aan om het zo te doen!"

Zes redenen om voor rijschool iQdrive Dongen te kiezen!

  • Je krijgt altijd een gratis proefles (of korting op je lespakket).
  • Geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
  • Faalangst? Nergens voor nodig, iQdrive betaalt jouw herexamens!
  • Betaal niet teveel: slechts €€39,50 per rijles.
  • Mooie nieuwe Volkswagen-lesauto's.
  • Onze rij-intructeurs worden geselecteerd op persoonlijkheid en ervaring!


Ben jij de volgende Max Verstappen? Laat wat van je horen! Je wordt vervolgens telefonisch of per mail benaderd door een medewerker van iQdrive voor de eerste proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles