iQdrive Dongen

iQdrive | Rijschool Dongen

In de zesde versnelling van een proefles naar je rijbewijs? In Dongen is iQdrive natuurlijk van de partij!

We zijn blij met het feit dat in 2018 maar liefst 80 leerlingen in één keer slaagden voor hun rijbewijs in Dongen. iQdrive is beroemd en berucht om het extreem slagingspercentage van 70%. Dat is bijna 20% hoger dan het landelijk gemiddelde!

We zijn blij dat een ervaren rij-instructeur veel van onze rijlessen in Dongen verzorgt. Woon je in Klein-Dongen, Laagstraat of Vaart? Ook dan kun je bij hem aankloppen voor rijlessen. iQdrive rijdt door heel het land, ook in Raamsdonksveer, Breda of Waalwijk.

Onze rijinstructeur in Dongen over iQdrive: "De dag dat ik mijn rijbewijs haalde, staat me nog helder voor de geest. Dat is toch één van de mooiste momenten uit je leven. Als instructeur bij iQdrive maak ik dit moment elke keer opnieuw mee, maar dan voor mijn leerlingen. Elke keer dat een leerling slaagt, geeft dat een heerlijk gevoel."

Oud-leerlingen zijn laaiend enthousiast over iQdrive in Dongen, daarom raadt bijna 100% van de geslaagden ons aan! Keano uit Dongen: "Na het behalen van mijn rijbewijs ging ik op vakantie naar Sardinië. Het eerste wat ik deed toen ik aankwam: een ansichtkaart naar mijn instructeur sturen, haha!"

Ken jij de voordelen van iQdrive al?

  • Maak kennis met iQdrive en plan een proefrit!
  • Woon je in een straal van 10 kilometer om Dongen? We halen je thuis op!
  • Niet in één keer succes? Geen reden voor een domper. iQdrive hangt de slingers voor je op en betaald jouw herexamen!
  • iQdrive rekent (slechts) een tarief van €39,50 per les. Tijdens de proefrit stel jij samen je instructeur zelf je pakket samen.
  • Prima slagingspercentage in Dongen dankzij unieke lesmethode.
  • De rij-instructeurs van iQdrive voldoen aan strenge selectiecriteria, want de beste rijschool verdient de beste leraren.


Ben jij de volgende Max Verstappen? Vul het formulier in. Je wordt vervolgens telefonisch of per mail benaderd door een medewerker van iQdrive voor de eerste proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

272 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles