Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Dokkum

Home > Rijschool locaties > Rijschool Dokkum

Ben je minimaal 16,5 jaar en klaar om achter het stuur te kruipen? Start dan vliegensvlug bij iQdrive Dokkum!!

iQdrive is een landelijke rijschool, maar wist je dat vorig jaar alleen al in Dokkum ongeveer 90 leerlingen hun rijbewijs kregen? Dat vinden wij een fantastische prestatie! Dit komt mede door de getalenteerde rijinstructeurs, die ervoor zorgen dat in Dokkum 70% van de leerlingen direct slaagden. Dat is een record in Dokkum en omgeving.

De lessen in Dokkum worden verzorgd door een ervaren instructeur. Vanuit Dokkum verzorgt onze rijinstructeur ook rijlessen in plaatsen als Kollumerzwaag, H en Kollum. In LeeuwardenGrijpskerk en Drachten rijden andere instructeurs van iQdrive.

Onze rijinstructeur in Dokkum over iQdrive: We werken met z’n allen hard om de veiligste rijschool van Nederland te worden. Anticiperen is daarbij heel belangrijk. En we zoeken juist drukke gebieden op, zodat studenten geconfronteerd worden met onoverzichtelijke situaties op de weg. Dat maakt hen betere automobilisten.”

Onze instructeur in Dokkum is één van de meest populaire instructeurs. van Utenhove van bottestein uit Dokkum: “Voor de tijd had ik verwacht dat ik veel moeite zou hebben met de praktijk, maar uiteindelijk bleek de theorie veel lastiger. Mijn instructeur hielp mij daarom niet alleen met praktijk, maar stelde ook een gezamenlijke theoriecursus voor. Na twee keer zakken voor mijn theorie-examen, slaagde ik daarna cum laude met slechts één vraag fout.”

Veilig op weg in Dokkum dankzij iQdrive

 • Zet de eerste stap naar je rijbewijs met een (gratis) proefles!
 • Thuis ophalen en op school weer afzetten (of andersom)? In Dokkum geen punt!
 • Gezakt voor je praktijkexamen? Geen schrik! iQdrive betaalt je herexamen t.w.v. 235 euro!
 • Naast excellente service biedt iQdrive ook een excellent tarief van €39,50 per rijles!
 • Hoog slagingspercentage in Dokkum.
 • Onze rij-instructeurs hebben oog voor de mens achter het stuur.

Wil jij lessen in Dokkum en omgeving? Hiernaast of hieronder vind je ons proeflesformulier. We prikken dan samen met jou een datum voor een vrijblijvende proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles