iQdrive Dokkum

iQdrive | Rijschool Dokkum

Fietsen ook zo zat? Bij iQdrive in Dokkum ben je aan het juiste adres.

Dankzij de uitstekende instructeurs van iQdrive gingen in 2018 zo'n 90 jongeren voor het eerst zelfstandig de weg op na het behalen van hun rijbewijs. Dankzij de jarenlange ervaring van de instructeurs kan iQdrive met trots vertellen dat het een slagingspercentage heeft van 70%. Dit betekent dat 7 op de 10 leerlingen in één keer slaagt!

We zijn blij dat een ervaren rij-instructeur veel van onze rijlessen in Dokkum verzorgt. Niet alleen inwoners uit Dokkum, maar ook mensen uit Kollumerzwaag, H of Kollum haalt hij graag op in zijn blauwwitte lesauto. iQdrive is goed vertegenwoordigd in de omgeving van Dokkum met andere instructeurs in plaatsen als Leeuwarden, Grijpskerk en Drachten.

Onze rijinstructeur in Dokkum over iQdrive: “Kletsen tijdens het volgen van de rijles is natuurlijk reuze gezellig. Ik vind het daarnaast heel belangrijk dat je je goed concentreert op de weg en niet afgeleid wordt. Hoe sneller jij je rijbewijs behaalt, hoe blijer ik wordt. En jij ook!”

Geslaagden van iQdrive beoordelen de rijschool met een 9,1! Ben je al overtuigd? Floor uit Dokkum: “Het leukste aan mijn rijlessen vond ik dat ik stroopwafels kreeg als ik een nieuwe vaardigheid onder de knie had. Zoiets simpels motiveerde mij enorm om keihard mijn best te doen. Ik denk dat het mede door de stroopwafels is dat ik in één keer mijn rijbewijs heb gehaald bij iQdrive.”

Laat je verrassen door onze uitstekende rijlessen

  • Gratis proefles t.w.v. €€39 (100% vrijblijvend)!
  • We halen je op en zetten je af waar jij dat wilt.
  • Niet in één keer je roze pasje behaald? Geen punt: wij betalen je herexamen.
  • Het laagste uurtarief van Dokkum!
  • Jij bepaalt waar, wanneer en hoevaak je wilt lessen. Take control!
  • Onze rij-instructeurs zijn oplossingsgericht en weten je in iedere situatie op je gemak te stellen!


Stap jij binnenkort naast onze instructeur achter het stuur? Klik razendsnel op ons proeflesformulier! Laat jouw persoonlijke info achter en we geven je een belletje, appje of mailtje!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

272 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles