iQdrive Dokkum

iQdrive | Rijschool Dokkum

Wil jij rijlessen volgen bij de veiligste rijschool van Nederland? Schrijf je in bij de nummer 1 rijschool van Dokkum: rijschool iQdrive.

2018 hebben we met succes rijles gegeven aan 90 leerlingen die hun rijbewijs wisten te halen. Het slagingspercentage van iQdrive ligt bijna 20% hoger dan het landelijk gemiddelde slagingspercentage van 52,5%.

Onze instructeur biedt rijlessen aan in Dokkum tegen een scherp tarief. Hij werkt niet alleen in Dokkum, maar rijdt ook in Kollumerzwaag, H en zelfs in Kollum. Wil je rijlessen volgen in Leeuwarden, Grijpskerk of Drachten, dan kan dat uiteraard ook!

Onze rijinstructeur in Dokkum over iQdrive: "Al als klein jongetje wilde ik rij-instructeur worden. Mijn oom was al rij-instructeur en ik reed soms wel eens met hem mee. Direct toen ik 18 was, ging ik voor mijn certificaat. Inmiddels ben ik 27 jaar, maar ik doe het werk met heel veel plezier. Al mijn dromen zijn uitgekomen."

De instructeurs van iQdrive zijn graag geziene gasten in Dokkum. Jill uit Dokkum: "Voor mijn baan als pakketbezorger werd ik verplicht om een rijbewijs te halen. Gelukkig opperde mijn werkgever om de rijopleiding deels te financieren. De dochter van mijn baas had ook bij iQdrive gelest en daar waren ze allebei tevreden over. Vandaar dat ik er ook gekozen heb. De eerste keer ben ik - door een domme fout - gezakt, maar iQdrive betaalde mijn herexamen, waar ik voor slaagde."

Ben jij de volgende coureur in spé?

  • Kies voor een gratis proefles of korting op je lespakket!
  • Woon je in de middle of nowhere. Maak je geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
  • Als je niet direct slaagt, betalen wij jouw herexamen. Geen punt!
  • Bij iQdrive betaal je alleen voor de minuten die je ook daadwerkelijk rijdt. Daarom bieden wij lessen van 50 minuten voor €39,50.
  • Hoog slagingspercentage dankzij unieke, moderne lesmethode.
  • Onze rij-instructeurs luisteren naar jouw wensen en denken mee.


Wil jij lessen in Dokkum en omgeving? Laat je gegevens achter. Wil je je proefles inplannen op je verjaardag? Geen probleem!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles