Rijschool Doetinchem | iQdrive

Ben je er helemaal klaar mee om door de regen naar school te fietsen? Start vandaag nog bij iQdrive Doetinchem!

2018 hebben we met succes rijles gegeven aan 100 leerlingen die hun rijbewijs wisten te halen. Durf jij je te voegen bij de creme de la creme van de rijscholen? iQdrive steekt boven het landelijk slagingspercentage uit met een percentage van 70%.

Mogelijk zie je de leswagen van onze instructeur regelmatig voorbij komen in Doetinchem. Naast Doetinchem rijdt hij ook in Meerenbroek, Langerak en zelfs in Het Broek. iQdrive is goed vertegenwoordigd in de omgeving van Doetinchem met andere instructeurs in plaatsen als Wehl, Zelhem en Gaanderen.

Onze rijinstructeur in Doetinchem over iQdrive: "Het leukst aan mijn werk als rij-instructeur vind ik de vrijheid. Ik probeer mooie wegen op te zoeken in en rondom Doetinchem, zodat rijden ook leuk is om te doen. Echt, Doetinchem is nog veel mooier dan je denkt!"

Leerlingen spreken vol lof over de lesmethode van de instructeur. Julian uit Doetinchem: “Even lekker een avondje eruit? Het kon alleen wanneer er iemand in mijn omgeving ook mee ging die wel een rijbewijs had. Nu ik mijn eigen rijbewijs heb, kan ik op elke gewenst moment in de auto stappen en naar vrienden of familie die wat verder weg wonen. Genieten!”

Wij zijn de beste rijschool in Doetinchem

  • Zet de eerste stap naar je rijbewijs met een (gratis) proefles!
  • We halen je op en zetten je af waar jij dat wilt.
  • Veel leerlingen zijn vreselijk zenuwachtig tijdens het afrijden. iQdrive neemt die zenuwen weg, want wij betalen je herexamen!
  • Naast excellente service biedt iQdrive ook een excellent tarief van €39,50 per rijles!
  • Hoogopgeleide instructeurs achter het stuur met veel ervaring.
  • Onze rij-instructeurs zijn toppers. Slechts één op de tien instructeurs mag bij iQdrive werken.


Klaar om binnen no time je roze papiertje op zak te hebben? Bel met iQdrive (088-3031030) of vul het formulier in. We nemen contact met je op voor een proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

202 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles