Rijschool Doetinchem | iQdrive

Wil jij straks in je eigen auto van Doetinchem naar Wehl of Meerenbroek cruisen? Bij iQdrive in Doetinchem ben je aan het juiste adres.

2018 liet iQdrive zo'n 100 jongeren met een goed gevoel zelfstandig in de auto stappen. 7 op de 10 leerlingen van iQdrive slaagt in één keer. Hiermee hebben wij een hoger slagingspercentage dan veel andere rijscholen in Doetinchem en omstreken.

De lessen in Doetinchem worden verzorgd door een ervaren instructeur. Onze rij-instructeur komt overal: Doetinchem, Meerenbroek, Langerak en Het Broek. Ga jij binnenkort op pad met één van onze instructeurs, dan kan dat zomaar zijn vanuit één van onze vestigingen in Wehl, Zelhem en Gaanderen.

Onze rijinstructeur in Doetinchem over iQdrive: "Rijden is mijn lust en mijn leven. Vandaar dat dit mijn droombaan is. Ik zou zeggen: vraag een proefles aan en ik kom je een keer thuis ophalen voor een rondje. Dan kun je met mij kennis maken en doe ik een inschatting voor het aantal lessen."

Op schoolpleinen en op werkplaatsen wordt er regelmatig over iQdrive gesproken. Over onze rij-instructeur in Doetinchem zijn velen te spreken. Jorn uit Doetinchem: "Mijn broertje studeert in Utrecht en die breng ik zondagavond naar zijn kamer. Het is zo fijn om een rijbewijs te hebben. Nu leen ik nog de auto van mijn vader, maar ik hoop volgend jaar een eigen auto te kopen."

Laat je verrassen door onze uitstekende rijlessen

  • Gratis proefles. Je bent niet verplicht om bij ons te lessen.
  • Woon je in een straal van 10 kilometer om Doetinchem? We halen je thuis op!
  • iQdrive gelooft in haar eigen lesprogramma en in haar leerlingen, daarom betalen wij je herexamens!
  • Wees geen dief van je eigen portemonnee. Kies voor iQdrive en betaal slechts €39,50 per rijles!
  • Prima slagingspercentage in Doetinchem dankzij unieke lesmethode.
  • Onze rij-instructeurs stellen jou op je gemak, want wie relaxt achter het stuur zit, haalt sneller zijn of haar rijbewijs.


Klaar om te starten met lessen in Doetinchem? Klik razendsnel op ons proeflesformulier! Laat jouw gegevens achter en we plannen deze week nog een proefles in!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

258 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles