Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Doesburg

Home > Rijschool locaties > Rijschool Doesburg

Wil jij deze zomer zonder je ouders naar Zuid-Frankrijk rijden? Dan heb je uiteraard een rijbewijs nodig. In Doesburg is rijschool iQdrive uiteraard van de partij!

Dankzij de uitstekende instructeurs van iQdrive gingen in 2018 zo’n 20 jongeren voor het eerst zelfstandig de weg op na het behalen van hun rijbewijs. iQdrive is snel gegroeid in Doesburg, mede dankzij het hoge slagingspercentage van ruim 70% (eerste keer).

iQdrive Doesburg geeft rijles op maat met voor ieder type leerling wat wils! Hij rijdt overigens ook in Angerlo, Drempt en Ellecom. Zit jouw keuze er niet tussen? iQdrive rijdt ook in DierenDidam of Wehl.

Onze rijinstructeur in Doesburg over iQdrive: “Iedereen herinnert zich de eerste rijles nog, zelfs al ben je 70 jaar oud! Aan mij de taak om jou op je gemak te laten voelen. iQdrive bestaat nu een paar jaar en ik rij sinds één jaar in Doesburg. Ik heb de kring van leerlingen in korte tijd flink zien groeien en dat komt voornamelijk door de positieve mond-tot-mondreclame. Oud-leerlingen, ontzettend bedankt voor jullie lieve woorden!”

Onze iQdrive-instructeur in Doesburg is erg geliefd onder onze leerlingen. Dat komt uiteraard door het hoge slagingspercentage van deze topper! Haeften uit Doesburg: “Al van jongs af aan wist ik dat ik direct mijn rijbewijs wilde halen als dat kon. In de maanden voorafgaand aan mijn verjaardag heb ik tientallen websites bezocht van rijscholen. Bij iQdrive kreeg ik het beste gevoel en dat bleek terecht te zijn. Ik heb een geweldige periode had én in één keer mijn rijbewijs gehaald.”

Ken jij de voordelen van iQdrive al?

 • Gratis proefles. Je bent niet verplicht om bij ons te lessen.
 • Lessen direct na school? No problem, dan halen we je daar op!
 • Niet in één keer succes? Geen reden voor een domper. iQdrive hangt de slingers voor je op en betaald jouw herexamen!
 • Nergens in Doesburg betaal je minder voor een rijles.
 • Start direct met lessen in Doesburg. Je hoeft niet te wachten.
 • Ons team van rij-instructeurs won in 2018 een award voor veiligste rijschool.

Wil je dat een rijinstructeur van iQdrive jou helpt om je rijbewijs te halen in Doesburg? Vul het formulier in. Zodra je het formulier hebt voltooid gaan wij direct voor je aan de slag!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles