iQdrive Doesburg

Rijschool Doesburg | iQdrive

Wij helpen jaarlijks honderden leerlingen bij het behalen van hun rijbewijs. Ben jij onze volgende geslaagde? Start vandaag nog bij iQdrive Doesburg!

Wist je dat in 2018 maar liefst 20 leerlingen slaagden in Doesburg en omliggende dorpen. Onze gemotiveerde leerlingen en professionele instructeurs gaan samen voor succes op de weg en dat resulteert in een hoog slagingspercentage van ruim 70% (eerste keer).

Onze instructeur rijdt in Doesburg. Naast Doesburg rijdt hij ook in Angerlo, Drempt en zelfs in Ellecom. iQdrive is goed vertegenwoordigd in de omgeving van Doesburg met andere instructeurs in plaatsen als Dieren, Didam en Wehl.

Onze rijinstructeur in Doesburg over iQdrive: "Iedereen herinnert zich de eerste rijles nog, zelfs al ben je 70 jaar oud! Aan mij de taak om jou op je gemak te laten voelen. iQdrive bestaat nu een paar jaar en ik rij sinds één jaar in Doesburg. Ik heb de kring van leerlingen in korte tijd flink zien groeien en dat komt voornamelijk door de positieve mond-tot-mondreclame. Oud-leerlingen, ontzettend bedankt voor jullie lieve woorden!"

Onze instructeur in Doesburg is één van de meest populaire instructeurs. Thomas uit Doesburg: “Mijn instructeur heeft mij geweldig geholpen bij het behalen van mijn rijbewijs. Vlak voordat ik examen moest doen, hebben we nog een rondje gereden. Tijdens het afrijden, reden we een groot deel van de route die ik kort daarvoor nog had gedaan. Echt super, want daar kende ik nog precies de verkeerssituatie.”

Zes redenen om voor rijschool iQdrive Doesburg te kiezen!

  • Een gratis proefles, waarbij een inschatting wordt gedaan van het aantal lessen.
  • Lessen direct na school? No problem, dan halen we je daar op!
  • Niet alles lukt in één keer, dit geldt vaak ook voor afrijden. Gelukkig voor jou betaalt iQdrive jouw herkansing!
  • Slechts €€39,50 p/rijles: de laagste uurprijs in Doesburg!
  • Liever op zaterdag, zondag of in de avonduren rijden? Dat kan!
  • Onze rij-instructeurs staan voor hun leerlingen klaar, dag en nacht, letterlijk!


Ben jij de volgende Max Verstappen? Klik razendsnel op ons proeflesformulier! We benaderen jou en kiezen een geschikte datum voor je eerste proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

258 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles