Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool in Dieren

Home > Rijschool locaties > Rijschool in Dieren

Schakelen, remmen, gas geven, sturen, invoegen en inparkeren: wil jij al deze vaardigheden beheersen? En durf jij het aan om te lessen bij de snelste rijschool bij jou uit de buurt: iQdrive Dieren!?

We hielpen in Dieren in 2018 ruim 100 jonge bestuurders om het CBR praktijkexamen met goed gevolg af te leggen. iQdrive is snel gegroeid in Dieren, mede dankzij het hoge slagingspercentage van ruim 70% (eerste keer).

iQdrive Dieren geeft rijles op maat met voor ieder type leerling wat wils! Ook wanneer je in Ellecom, Spankeren of Olburgen woont, komt hij je thuis ophalen. iQdrive is goed vertegenwoordigd in de omgeving van Dieren met andere instructeurs in plaatsen als DoesburgDidam en Wehl.

Onze rijinstructeur in Dieren over iQdrive: “Ik vier ieder succes met de leerling en voel me blij en tevreden wanneer de leerling geslaagd is en met een blij gezicht naar buiten stapt uit het CBR-gebouw. Mag ik jouw succes ook meevieren? Stap dan bij me in, in Dieren en haal ook binnen een half jaar je rijbewijs! Het kan allemaal bij iQdrive.”

Oud-leerlingen zijn positief over iQdrive en ook over onze rijinstructeur in Dieren. Joris uit Dieren: “Ik had veel geld begroot voor mijn rijbewijs, want je weet maar nooit hoeveel lessen en examens je nodig hebt. Bij iQdrive heb ik gelukkig veel geld bespaart! De herexamens werden namelijk voor mij betaald en de lessen waren ook niet duur.”

6 keiharde feiten:

 • Zet de eerste stap naar je rijbewijs met een (gratis) proefles!
 • We halen je netjes thuis op en brengen je weer thuis, zoals het een nette rijschool dat hoort te doen.
 • Niet in één keer succes? Geen reden voor een domper. iQdrive hangt de slingers voor je op en betaald jouw herexamen!
 • Naast excellente service biedt iQdrive ook een excellent tarief van €39,50 per rijles!
 • Begin deze week nog met rijlessen.
 • De rij-instructeurs van iQdrive zijn stuk voor stuk in het bezit van de juiste certificaten en diploma’s. Bij iQdrive is er alleen ruimte voor de beste leraren!

Zet jij jouw rijbewijs in de vijfde versnelling? Laat wat van je horen! Kun je alleen op zaterdag? Geen probleem dat plannen we de proefles voor jou op die dag in.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles