iQdrive Dieren

iQdrive | Rijschool Dieren

Ben jij de nieuwe Max Verstappen? Kom er deze week nog achter! Start vandaag nog bij iQdrive Dieren!

2018 liet iQdrive zo'n 100 jongeren met een goed gevoel zelfstandig in de auto stappen. In 2018 slaagde ruim 70% van alle leerlingen van iQdrive. Dit is zeer hoog.

De kans is groot dat je een iQdrive-lesauto tegenkomt in Dieren, want wij hebben daar een eigen instructeur. Hij rijdt tevens in de regio van Dieren en doet daarbij plaatsen aan als Ellecom, Spankeren of Olburgen. iQdrive is goed vertegenwoordigd in de omgeving van Dieren met andere instructeurs in plaatsen als Doesburg, Didam en Wehl.

Onze rijinstructeur in Dieren over iQdrive: “Tijdens je proefles leren we elkaar in een uurtje beter kennen. Ik haal je thuis voor de deur op in Dieren als dat mogelijk is en we gaan samen de uitdaging aan! Les je liever ‘s avonds of liever overdag? Laat het me gerust even weten. Zelf sturen en je knipperlicht bedienen zijn de standaard ingrediënten voor een eerste proefles.”

Oud-leerlingen zijn zó positief over iQdrive Dieren dat ze iQdrive massaal aanbevelen aan hun vrienden. Jort uit Dieren: "Ik belde iQdrive op, omdat ik binnen een week wilde slagen. Dit bleek - op zo'n korte termijn - niet mogelijk, omdat er ook een CBR-examen aangevraagd moest worden. Uiteindelijk twee weken later begonnen, maar wel in vijf dagen geslaagd. In totaal reed ik zes uur per dag en dat vijf dagen lang. Ik slaagde in één keer, maar was dat weekend wel helemaal versleten. Toch raad ik het iedereen aan om het zo te doen!"

Ga jij voor goud?

  • Geen geld? Een proefles is geheel vrijblijvend en gratis!
  • Lessen direct na school? No problem, dan halen we je daar op!
  • Veel leerlingen zijn vreselijk zenuwachtig tijdens het afrijden. iQdrive neemt die zenuwen weg, want wij betalen je herexamen!
  • Het laagste uurtarief van Dieren!
  • Hoogopgeleide instructeurs achter het stuur met veel ervaring.
  • De rij-intructeurs van iQdrive zijn de beste in hun vak! Ze zijn niet alleen bezig om jou wat te leren, maar spijkeren ook voortdurend hun eigen kennis bij!


Ben je geïnteresseerd om te starten? Laat wat van je horen! We benaderen jou en kiezen een geschikte datum voor je eerste proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

258 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles