iQdrive Dieren

iQdrive | Rijschool Dieren

Heb jij wellicht een coureur in je zitten? Bij iQdrive Dieren! haal jij binnen no time je papiertje!

We hielpen in Dieren in 2018 ruim 100 jonge bestuurders om het CBR praktijkexamen met goed gevolg af te leggen. De lesmethode die onze instructeurs hanteren, zorgt voor een prachtig slagingspercentage in Dieren en omstreken.

Onze instructeur rijdt in Dieren. Hij rijdt tevens in de regio van Dieren en doet daarbij plaatsen aan als Ellecom, Spankeren of Olburgen. Nog verder van huis? Rijschool iQdrive heeft rijinstructeurs in nabije dorpen en steden als Doesburg, Didam en Wehl.

Onze rijinstructeur in Dieren over iQdrive: "Al als klein jongetje wilde ik rij-instructeur worden. Mijn oom was al rij-instructeur en ik reed soms wel eens met hem mee. Direct toen ik 18 was, ging ik voor mijn certificaat. Inmiddels ben ik 27 jaar, maar ik doe het werk met heel veel plezier. Al mijn dromen zijn uitgekomen."

Geslaagden van iQdrive beoordelen de rijschool met een 9,1! Ben je al overtuigd? Liam uit Dieren: “Mijn vriendin was altijd de BOB, nadat we op een feestje waren geweest. Daardoor kon ik altijd vrij mijn eigen gang gaan! Ze wilde graag ook eens een avondje kunnen doorzakken en gaf me als verrassing een proefrijles. Ik was blij verrast toen mijn instructeur opeens voor de deur stond! Nu ik mijn rijbewijs heb, is zij de ene keer de BOB en ik de andere keer.”

Veilig op weg in Dieren dankzij iQdrive

  • Proefles is helemaal vrijblijvend en gratis.
  • Onze rijinstructeur uit Dieren haalt je bij iedere les op.
  • Geen onverwachte kosten: wij betalen jouw herexamen!
  • Slechts €€39,50 p/rijles: de laagste uurprijs in Dieren!
  • Goed slagingspercentage & gespreid betalen mogelijk.
  • Onze rij-instructeurs luisteren naar jouw wensen en denken mee.


Ben jij de volgende Max Verstappen? Laat wat van je horen! Het enige wat jij hoeft te doen is het formulier invullen en wij doen de rest!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

202 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles