Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Diemen

Home > Rijschool locaties > Rijschool Diemen

Wil jij gegarandeerd de allerbeste autorijschool van Nederland? Schrijf je vandaag nog in voor een proefrijles bij iQdrive Diemen!

iQdrive is een landelijke rijschool, maar wist je dat vorig jaar alleen al in Diemen ongeveer 100 leerlingen hun rijbewijs kregen? Dat vinden wij een fantastische prestatie! Rijschool iQdrive biedt een hoger slagingspercentage dan concurrerende rijscholen. Daar zijn we ontzettend trots op!

Een van onze rijinstructeurs rijdt in de omgeving van Diemen. Hij rijdt overigens ook in Duivendrecht, Over-Diemen en Amsterdam-Zuidoost. Ga jij binnenkort op pad met één van onze instructeurs, dan kan dat zomaar zijn vanuit één van onze vestigingen in AmsterdamMuiden en Amstelveen.

Onze rijinstructeur in Diemen over iQdrive: “Tijdens je proefles leren we elkaar in een uurtje beter kennen. Ik haal je thuis voor de deur op in Diemen als dat mogelijk is en we gaan samen de uitdaging aan! Les je liever ‘s avonds of liever overdag? Laat het me gerust even weten. Zelf sturen en je knipperlicht bedienen zijn de standaard ingrediënten voor een eerste proefles.”

Oud-leerlingen zijn zó positief over iQdrive Diemen dat ze iQdrive massaal aanbevelen aan hun vrienden. Hootsen van dijk uit Diemen: “iQdrive heeft mij geholpen om van mijn rijangst af te komen. De instructeur had bergen geduld en was de rust zelve. Heel erg fijn!”

Dit zijn de meest gehoorde redenen waarom leerlingen voor ons kiezen:

 • Gratis proefles. Je bent niet verplicht om bij ons te lessen.
 • Thuis ophalen en op school weer afzetten (of andersom)? In Diemen geen punt!
 • Niet in één keer succes? Geen reden voor een domper. iQdrive hangt de slingers voor je op en betaald jouw herexamen!
 • All-inclusive rijlessen van €€39,50 per rijles.
 • Hoog slagingspercentage in Diemen.
 • Onze rij-intructeurs staan garant voor een persoonlijke aanpak!

Ben jij de volgende Max Verstappen? Bel met iQdrive (088-3031030) of vul het formulier in. Een medewerker van iQdrive neemt contact met je op om de proefrijles in te plannen.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles