iQdrive | Rijschool Diemen

Wil jij deze winter zonder je ouders naar Oostenrijk rijden voor de ultieme wintersportvakantie? Ga dan op voor je rijbewijs. In Diemen is iQdrive al jaren de nummer 1 rijschool.

iQdrive is een landelijke rijschool, maar wist je dat vorig jaar alleen al in Diemen ongeveer 100 leerlingen hun rijbewijs kregen? Dat vinden wij een fantastische prestatie! Wist je dat iQdrive een hoog slagingspercentage in Diemen heeft?

Onze rijinstructeur in Diemen heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt. Hij rijdt tevens in de regio van Diemen en doet daarbij plaatsen aan als Duivendrecht, Over-Diemen of Amsterdam-Zuidoost. Nog verder van huis? Rijschool iQdrive heeft rijinstructeurs in nabije dorpen en steden als Amsterdam, Muiden en Amstelveen.

Onze rijinstructeur in Diemen over iQdrive: “Ik vier ieder succes met de leerling en voel me blij en tevreden wanneer de leerling geslaagd is en met een blij gezicht naar buiten stapt uit het CBR-gebouw. Mag ik jouw succes ook meevieren? Stap dan bij me in, in Diemen en haal ook binnen een half jaar je rijbewijs! Het kan allemaal bij iQdrive."

iQdrive heeft een gemiddeld tevredenheidspercentage van 98,6%, terwijl onze rijinstructeur in Diemen uitblinkt met een percentage van 100%! Jolie uit Diemen: "Bij iQdrive zijn geen wachttijden, waardoor ik direct aan de slag kon. Ideaal!"

Durf jij te kiezen voor een kampioen?

  • Een vrijblijvend intakegesprek met onze instructeur.
  • Jij kiest waar de instructeur je ophaalt!
  • Gezakt voor je praktijkexamen? Geen schrik! iQdrive betaalt je herexamen t.w.v. 235 euro!
  • Betaal niet teveel: slechts €€39,50 per rijles.
  • Liever op zaterdag, zondag of in de avonduren rijden? Dat kan!
  • Onze rij-instructeurs zijn pro-actief en zorgen ervoor dat jij snel jouw rijbewijs haalt.


Stap jij binnenkort naast onze instructeur achter het stuur? Stuur ons jouw gegevens. Je wordt vervolgens telefonisch of per mail benaderd door een medewerker van iQdrive voor de eerste proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

294 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles