iQdrive | Rijschool Diemen

Ben jij op zoek naar een goedkope en betrouwbare autorijschool bij jou in de buurt? En durf jij het aan om te lessen bij de snelste rijschool bij jou uit de buurt: iQdrive Diemen!?

Met dank aan de excellente instructeurs van iQdrive en de leergierige pupillen verkregen in 2018 zo'n 100 jongeren hun rijbewijs! Onze gemotiveerde leerlingen en professionele instructeurs gaan samen voor succes op de weg en dat resulteert in een hoog slagingspercentage van ruim 70% (eerste keer).

Wie gaat lessen bij iQdrive in Diemen, krijgt een eigen instructeur. Hij werkt niet alleen in Diemen, maar rijdt ook in Duivendrecht, Over-Diemen en zelfs in Amsterdam-Zuidoost. iQdrive is goed vertegenwoordigd in de omgeving van Diemen met andere instructeurs in plaatsen als Amsterdam, Muiden en Amstelveen.

Onze rijinstructeur in Diemen over iQdrive: “iQdrive is werkelijk anders dan andere rijscholen waar ik heb gewerkt. Er is hier veel meer ruimte voor fouten en veel minder druk op slagen, zowel voor de instructeurs als pupillen."

Leerlingen van iQdrive in Diemen raden de rijschool stuk voor stuk aan bij hun leeftijdsgenoten. Jelle uit Diemen: "iQdrive heeft mij geholpen om van mijn rijangst af te komen. De instructeur had bergen geduld en was de rust zelve. Heel erg fijn!"

Ga jij voor goud?

  • Een gratis proefles in Diemen van circa één uur.
  • Woon je in een straal van 10 kilometer om Diemen? We halen je thuis op!
  • Niet in één keer geslaagd? Wij betalen je herexamen!
  • Nergens is de prijs-kwaliteitverhouding zo goed als bij iQdrive!
  • Start direct met lessen in Diemen. Je hoeft niet te wachten.
  • Onze rij-instructeurs zijn oplossingsgericht en weten je in iedere situatie op je gemak te stellen!


Sta jij al te popelen om van start te gaan? Laat wat van je horen! Kun je alleen op zaterdag? Geen probleem dat plannen we de proefles voor jou op die dag in.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

234 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles