iQdrive Didam

Rijles Didam | Rijschool iQdrive

Zie jij jezelf al rijden in een mooie Fiat 500 of een stoere Audi A3? Bij iQdrive zorgen we dat je zo snel mogelijk je rijbewijs haalt in Didam. Bij iQdrive in Didam haal je gegarandeerd je rijbewijs.

30 mensen uit jouw regio haalden In 2018 hun rijbevoegdheid.Durf jij je te voegen bij de creme de la creme van de rijscholen? iQdrive steekt boven het landelijk slagingspercentage uit met een percentage van 70%.

Wie gaat lessen bij iQdrive in Didam, krijgt een eigen instructeur. Hij werkt niet alleen in Didam, maar rijdt ook in Loil, Wehl en zelfs in Angerlo. Ga jij binnenkort op pad met één van onze instructeurs, dan kan dat zomaar zijn vanuit één van onze vestigingen in Zevenaar, Doesburg en Wehl.

Onze rijinstructeur in Didam over iQdrive: "Ik wil graag dat leerlingen zo snel mogelijk slagen, maar uiteraard niet te snel. Je hebt tijd nodig om te wennen aan de auto, aan de diverse omstandigheden op de weg et cetera. Daar neem ik graag de tijd voor, want daar lever ik de beste leerlingen mee af!"

Geslaagden van iQdrive beoordelen de rijschool met een 9,1! Ben je al overtuigd? Mick uit Didam: "Mijn broertje studeert in Utrecht en die breng ik zondagavond naar zijn kamer. Het is zo fijn om een rijbewijs te hebben. Nu leen ik nog de auto van mijn vader, maar ik hoop volgend jaar een eigen auto te kopen."

Durf jij te gaan voor de best beoordeelde rijschool van Nederland?

  • Een vrijblijvende proefles, waar je de basisprincipelen van het rijden leert.
  • Woon je in de uithoek van Didam, ook dan komt de instructeur jou netjes voor de deur ophalen.
  • Slaag jij niet in één keer? Geen probleem: wij betalen je herexamen.
  • All-inclusive rijlessen van €€39,50 per rijles.
  • Prima slagingspercentage in Didam dankzij unieke lesmethode.
  • Onze rij-instructeurs staan voor hun leerlingen klaar, dag en nacht, letterlijk!


Sta jij al te popelen om van start te gaan? Vul het formulier in. Wil je je proefles inplannen op je verjaardag? Geen probleem!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

258 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles