Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Deventer

Home > Rijschool locaties > Rijschool Deventer

Bij onze rijschool halen leerlingen over het algemeen binnen enkele maanden hun rijbewijs. Ga dan alleen voor het beste, ga voor iQdrive Deventer!!

Er gingen ruim 30 tevreden naar huis, want zij haalden hun rijbewijs bij iQdrive in Deventer. Durf jij je te voegen bij de creme de la creme van de rijscholen? iQdrive steekt boven het landelijk slagingspercentage uit met een percentage van 70%.

Een van de iQdrive-instructeurs is actief in Deventer. Woon je nog bij je ouders (of op jezelf) in omliggende plaatsen als Schalkhaar, Steenenkamer of Tjoene? Dan komt hij je thuis ophalen! We hebben diverse instructeurs in plaatsen als TwelloOlst en Raalte. Zij geven graag rijles aan jou!

Onze rijinstructeur in Deventer over iQdrive: “Jonge mensen zijn optimistisch en hebben hun hele leven nog voor hun. Ik voel me vereerd dat ik dagelijks met jonge mensen werk en hen help hun toekomstdromen te realiseren.”

iQdrive is trots op het feit dat de instructeur in Deventer zoveel leerlingen succesvol aan hun rijbewijs helpt. Surenbroek uit Deventer: “Ik keek behoorlijk op tegen het volgen van rijlessen, want ik ben eigenlijk best wel een angsthaas. Auto rijden vind ik maar eng, omdat het altijd zo druk is op de weg. Dankzij mijn instructeur verdween die angst als sneeuw voor de zon. Inmiddels stap ik met plezier achter het stuur en ben ik helemaal niet bang meer. Hartstikke bedankt, iQdrive.”

Ken jij de voordelen van iQdrive al?

 • Een vrijblijvend intakegesprek met onze instructeur.
 • Woon je in een straal van 10 kilometer om Deventer? We halen je thuis op!
 • Je rijbewijs niet in één keer weten te bemachtigen? No stress, wij betalen je herexamen. Echt waar!
 • De laagste prijs per rijles in Deventer.
 • Jij bepaalt waar, wanneer en hoevaak je wilt lessen. Take control!
 • De rij-intructeurs van iQdrive zijn de beste in hun vak! Ze zijn niet alleen bezig om jou wat te leren, maar spijkeren ook voortdurend hun eigen kennis bij!

Kunnen wij al een plekje in de agenda van de instructeur in Deventer voor jou reserveren? Laat wat van je horen! Wij mailen of bellen je om een afspraak te maken.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles