iQdrive | Rijschool Deventer

Wil je graag zo snel mogelijk je autorijbewijs halen? Stap in de lesauto bij iQdrive Deventer!

Onze instructeurs hebben in 2018 30 jongeren geholpen om hun rijbewijs in Deventer te bemachtigen. Meer dan 70% van onze studenten slaagt in één keer. Dat is hoger dan het landelijk gemiddelde van 52,5%.

Onze instructeur rijdt in Deventer. Woon je nog bij je ouders (of op jezelf) in omliggende plaatsen als Schalkhaar, Steenenkamer of Tjoene? Dan komt hij je thuis ophalen! Twello, Olst en Raalte behoren ook tot de plaatsen waar iQdrive rijdt.

Onze rijinstructeur in Deventer over iQdrive: "Als ik je één tip mag meegeven: kies voor een instructeur waar jij je op je gemak voelt. Je zult immers vele uren met hem of haar doorbrengen. Met een leuke instructeur slaag je veel sneller."

iQdrive is trots op het feit dat de instructeur in Deventer zoveel leerlingen succesvol aan hun rijbewijs helpt. Jildou uit Deventer: "Voor mijn baan als pakketbezorger werd ik verplicht om een rijbewijs te halen. Gelukkig opperde mijn werkgever om de rijopleiding deels te financieren. De dochter van mijn baas had ook bij iQdrive gelest en daar waren ze allebei tevreden over. Vandaar dat ik er ook gekozen heb. De eerste keer ben ik - door een domme fout - gezakt, maar iQdrive betaalde mijn herexamen, waar ik voor slaagde."

Ken jij de voordelen van iQdrive al?

  • Zet de eerste stap naar je rijbewijs met een (gratis) proefles!
  • Onze rijinstructeur uit Deventer haalt je bij iedere les op.
  • Gezakt voor je praktijkexamen? Geen schrik! iQdrive betaalt je herexamen t.w.v. 235 euro!
  • Nergens in Deventer betaal je minder voor een rijles.
  • Het is mogelijk om zaterdag te lessen of 's avonds te lessen.
  • Onze rij-instructeurs hebben oog voor de mens achter het stuur.


Zet jij jouw rijbewijs in de vijfde versnelling? Vul het formulier in. We nemen contact met je op voor een proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

258 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles