Rijschool Deventer | iQdrive

Wil je de eerste stap zetten om te beginnen met autorijden? Schrijf je in bij iQdrive Opleidingen. Wij hebben ook een instructeur in Deventer.

iQdrive is een landelijke rijschool, maar wist je dat vorig jaar alleen al in Deventer ongeveer 30 leerlingen hun rijbewijs kregen? Dat vinden wij een fantastische prestatie! In 2018 slaagde ruim 70% van alle leerlingen van iQdrive. Dit is zeer hoog.

Onze instructeur in Deventer helpt jou het beste uit jezelf te halen! Hij is een echte duizendpoot, je vindt hem naast Deventer ook in Schalkhaar, Steenenkamer en Tjoene. Wist je trouwens dat iQdrive in de omgeving van Deventer meer rijinstructeurs heeft rijden, zoals in Twello, Olst en Raalte.

Onze rijinstructeur in Deventer over iQdrive: “Jaarlijks gebeuren er ongelofelijk veel ongelukken waarbij jongeren betrokken zijn. Dat vind ik vreselijk om te horen. Mijn rijlessen draaien daarom niet alleen om op tijd doorschakelen en bochten perfect nemen, maar vooral om veilig rijden.”

Leerlingen spreken vol lof over de lesmethode van de instructeur. Stef uit Deventer: "Eén van mijn klasgenoten haalde zijn rijbewijs bij iQdrive en was erg lovend over zijn rij-instructeur. Toen ik twee maanden later 18 werd, nam ik contact op met iQdrive of ik ook daar kon lessen. Gelukkig kon dat, en na 3,5 maand had ik mijn rijbewijs al in handen. Helemaal super!"

6 keiharde feiten:

  • Een vrijblijvende proefles, waar je de basisprincipelen van het rijden leert.
  • Jij kiest waar de instructeur je ophaalt!
  • Niet alles lukt in één keer, dit geldt vaak ook voor afrijden. Gelukkig voor jou betaalt iQdrive jouw herkansing!
  • Naast excellente service biedt iQdrive ook een excellent tarief van €39,50 per rijles!
  • Jij bepaalt waar, wanneer en hoevaak je wilt lessen. Take control!
  • Onze rij-instructeurs zijn toppers. Slechts één op de tien instructeurs mag bij iQdrive werken.


Ben jij de volgende Max Verstappen? Ga vliegensvlug naar het proeflesformulier! We nemen contact met je op voor een proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

202 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles