iQdrive Den Oever

iQdrive | Rijschool Den Oever

Kun je niet wachten om te beginnen met rijlessen? Ga dan alleen voor het beste, ga voor iQdrive Den Oever!!

2018 hebben we met succes rijles gegeven aan 30 leerlingen die hun rijbewijs wisten te halen. Dankzij de jarenlange ervaring van de instructeurs kan iQdrive met trots vertellen dat het een slagingspercentage heeft van 70%. Dit betekent dat 7 op de 10 leerlingen in één keer slaagt!

Onze rijinstructeur in Den Oever heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt. Ook wanneer je in Hippolytushoef, Westerland of Wieringerwerf woont, komt hij je thuis ophalen. Wil je rijlessen volgen in Den Helder, Medemblik of Schagen, dan kan dat uiteraard ook!

Onze rijinstructeur in Den Oever over iQdrive: "Iedereen herinnert zich dat moment dat hij of zij slaagde voor zijn rijexamen. Ik vind het fantastisch dat ik dit - als rij-instructeur - van dichtbij meemaak. Iedere dag weer."

Onze iQdrive-instructeur in Den Oever is erg geliefd onder onze leerlingen. Dat komt uiteraard door het hoge slagingspercentage van deze topper! Owen uit Hippolytushoef (bij Den Oever): "In 2018 werd ik 16 jaar. Helaas moest ik nog een half jaar wachten voordat ik bij iQdrive kon lessen, want dat mag pas vanaf 16,5 jaar. Dit ging allemaal heel erg vlot en makkelijk. Ik heb mijn instructeur nauwelijks leren kennen, omdat ik na tien lessen al slaagde."

Alle pluspunten opgesomd:

  • Proef van iQdrive met een gratis en geheel vrijblijvende proefles!
  • Woon je in Den Oever? Dan word je thuis opgehaald.
  • iQdrive gelooft in haar eigen lesprogramma en in haar leerlingen, daarom betalen wij je herexamens!
  • iQdrive rekent (slechts) een tarief van €39,50 per les. Tijdens de proefrit stel jij samen je instructeur zelf je pakket samen.
  • Geen wachttijd, je kunt direct beginnen in Den Oever.
  • De rij-instructeurs van iQdrive voldoen aan strenge selectiecriteria, want de beste rijschool verdient de beste leraren.


Zet jij jouw rijbewijs in de vijfde versnelling? Vul het formulier in. Laat jouw persoonlijke info achter en we geven je een belletje, appje of mailtje!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

202 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles