iQdrive Den Oever

iQdrive | Rijschool Den Oever

Wil je starten met autorijlessen bij de rijschool met een hoog slagingspercentage? En durf jij het aan om te lessen bij de snelste rijschool bij jou uit de buurt: iQdrive Den Oever!?

Jaarlijks ontvangen ruwweg 30 leerlingen in Den Oever hun roze pasje. Durf jij je te voegen bij de creme de la creme van de rijscholen? iQdrive steekt boven het landelijk slagingspercentage uit met een percentage van 70%.

Wie gaat lessen bij iQdrive in Den Oever, krijgt een eigen instructeur. Hij werkt niet alleen in Den Oever, maar rijdt ook in Hippolytushoef, Westerland en zelfs in Wieringerwerf. Wil je rijlessen volgen in Den Helder, Medemblik of Schagen, dan kan dat uiteraard ook!

Onze rijinstructeur in Den Oever over iQdrive: “Heb je nog niet zoveel geld om lessen te nemen? Wanneer je lest bij iQdrive in Den Oever kun je zelfs in termijnen je lespakket afbetalen! Zo hoef je de kosten niet in één keer te betalen, maar kun je deze gemakkelijk spreiden over zo’n 72 maanden tijd. Dat betekent niet dat je nog langer hoeft te sparen, maar vandaag nog kan beginnen! Wil je meer weten? Plan een les bij mij in en ik vertel je er alles over.”

Oud-leerlingen zijn laaiend enthousiast over iQdrive in Den Oever, daarom raadt bijna 100% van de geslaagden ons aan! Bjorn uit Den Oever: "Mijn twee jaar oudere zus heeft in totaal 70 lessen afgenomen bij een andere rijschool. Dat wilde ik niet. Ik had daar ook het geld niet voor. In mijn zoektocht op iQdrive gestuit en ja hoor: na 24 lessen mijn rijbewijs in de pocket. Toppie!"

Nog steeds niet overtuigd?

  • Proef van iQdrive met een gratis en geheel vrijblijvende proefles!
  • Onze rijinstructeur uit Den Oever haalt je bij iedere les op.
  • Veel leerlingen zijn vreselijk zenuwachtig tijdens het afrijden. iQdrive neemt die zenuwen weg, want wij betalen je herexamen!
  • All-inclusive rijlessen van €€39,50 per rijles.
  • Geen wachttijd, je kunt direct beginnen in Den Oever.
  • De rij-intructeurs van iQdrive zijn de beste in hun vak! Ze zijn niet alleen bezig om jou wat te leren, maar spijkeren ook voortdurend hun eigen kennis bij!


Heb jij veel zin om toe te werken naar je rijbewijs in Den Oever en omgeving? Vul het formulier in. Laat jouw gegevens achter en we plannen deze week nog een proefles in!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

258 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles