Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Den Helder

Home > Rijschool locaties > Rijschool Den Helder

Wil je graag zo snel mogelijk je autorijbewijs halen? Bij iQdrive in Den-helder weet je zeker dat je snel en veilig slaagt voor je rij-examen!

2018 liet iQdrive zo’n 70 jongeren met een goed gevoel zelfstandig in de auto stappen. Ongeveer driekwart van de pupillen van iQdrive slaagt in één keer. Dit betekent dat de rijschool een veel hoger slagingspercentage heeft dan alle andere rijscholen in Den-helder en omstreken.

Onze rijinstructeur in Den-helder heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt. De instructeur rijdt in de hele regio, ook in Huisduinen, Julianadorp en Den Hoorn. Zit jouw keuze er niet tussen? iQdrive rijdt ook in Den OeverSchagen of De Cocksdorp.

Onze rijinstructeur in Den-helder over iQdrive: “Als één van de weinige rijscholen biedt iQdrive gratis herexamen(s) aan. Dit zorgt ervoor dat er minder druk is om je CBR-examen te halen, omdat je weet dat het geen 250 euro kost om opnieuw op te gaan. Het resultaat: meer kandidaten slagen in één keer.”

Leerlingen uit Den-helder spreken vol lof over hun instructeur! Hij is daarom met recht één van de meest geliefde instructeurs van iQdrive. van den Oostereng uit Den-helder: “We wilde met onze vriendengroep dolgraag eens met de auto naar Frankrijk op vakantie. Nu hoeven we geen dure vliegtickets meer te kopen, want ik ben sinds deze maand geslaagd! De vakantie naar Frankrijk staat al ingepland en ik stap uiteraard achter het stuur. Zin in!”

Laat je verrassen door onze uitstekende rijlessen

 • Een vrijblijvend intakegesprek met onze instructeur.
 • Woon je in een straal van 10 kilometer om Den-helder? We halen je thuis op!
 • Niet in één keer succes? Geen reden voor een domper. iQdrive hangt de slingers voor je op en betaald jouw herexamen!
 • Bij iQdrive betaal je alleen voor de minuten die je ook daadwerkelijk rijdt. Daarom bieden wij lessen van 50 minuten voor €39,50.
 • Prima slagingspercentage in Den-helder dankzij unieke lesmethode.
 • Onze rij-instructeurs staan voor passie, ervaring en geduld.

Wil jij graag rijles krijgen van een rijinstructeur in Den-helder en omgeving? Vul het formulier in. Zodra het formulier binnen is, plannen we je proefles in.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles