iQdrive | Rijschool Den Helder

Ben jij op zoek naar een goedkope en betrouwbare autorijschool bij jou in de buurt? Bij iQdrive in Den Helder ben je aan het juiste adres.

Den Helder en omstreken heeft er in 2018 zo'n 70 nieuwe bestuurders bijgekregen op de weg dankzij de uitstekende rijlessen van iQdrive. Onze gemotiveerde leerlingen en professionele instructeurs gaan samen voor succes op de weg en dat resulteert in een hoog slagingspercentage van ruim 70% (eerste keer).

We zijn trots op de jarenlange ervaring van onze rij-instructeur in Den Helder. Hij rijdt in een straal van 10 km om Den Helder, dus ook in plaatsen als Huisduinen, Julianadorp of Den Hoorn. Nog verder van huis? Rijschool iQdrive heeft rijinstructeurs in nabije dorpen en steden als Den Oever, Schagen en De Cocksdorp.

Onze rijinstructeur in Den Helder over iQdrive: “Kletsen tijdens het volgen van de rijles is natuurlijk reuze gezellig. Ik vind het daarnaast heel belangrijk dat je je goed concentreert op de weg en niet afgeleid wordt. Hoe sneller jij je rijbewijs behaalt, hoe blijer ik wordt. En jij ook!”

iQdrive in Den Helder heeft één van de populairste instructeurs van alle 250 locaties. Lily uit Den Helder: "Op 17,5-jarige leeftijd ben ik al gestarten met lessen bij mijn instructeur in Den Helder. Ik was exact 18 jaar toen ik mijn rijbewijs ophaalde bij het gemeentehuis. Apetrots was ik! En nog steeds."

6 keiharde feiten:

  • Proefles is helemaal vrijblijvend en gratis.
  • Woon je in de middle of nowhere. Maak je geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
  • Niet geslaagd is niet getreurd, iQdrive betaalt je herexamen!
  • iQdrive rekent door heel Nederland hetzelfde uurtarief van €39,50.
  • Hoogopgeleide instructeurs achter het stuur met veel ervaring.
  • Onze rij-intructeurs worden geselecteerd op persoonlijkheid en ervaring!


Kan je ook niet wachten om achter het stuur te duiken? Neem contact op met één van onze instructeurs. We benaderen jou en kiezen een geschikte datum voor je eerste proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles