iQdrive | Rijschool Den Helder

Bij onze rijschool halen leerlingen over het algemeen binnen enkele maanden hun rijbewijs. Sla je slag bij iQdrive in Den Helder, waar je deze week nog kunt beginnen!

Met dank aan de excellente instructeurs van iQdrive en de leergierige pupillen verkregen in 2018 zo'n 70 jongeren hun rijbewijs! iQdrive is snel gegroeid in Den Helder, mede dankzij het hoge slagingspercentage van ruim 70% (eerste keer).

Wie gaat lessen bij iQdrive in Den Helder, krijgt een eigen instructeur. Naast Den Helder rijdt hij ook in Huisduinen, Julianadorp en zelfs in Den Hoorn. In Den Oever, Schagen en De Cocksdorp rijden collega's.

Onze rijinstructeur in Den Helder over iQdrive: “De laatste jaren werk ik als rij-instructeur bij iQdrive. Dit doe ik met ontzettend veel plezier. Doordat ons slagingspercentage zo hoog is, heb ik regelmatig nieuwe leerlingen in de auto zitten. Misschien ben jij wel mijn volgende leerling. Ik ga er dan alles aan doen om jou zo snel mogelijk te laten slagen!”

Meer dan 95% van jongeren die een proefles nemen bij iQdrive zijn binnen 50 minuten overtuigd! Aiden uit Den Helder: “Bij iQdrive kon ik al starten op 16,5 jarige leeftijd. Daardoor haalde ik als eerste in de klas mijn rijbewijs! Je begrijpt wel dat mijn klasgenoten zich ook direct inschreven voor het volgen van autorijlessen.”

Ben jij de volgende coureur in spé?

  • Proefles is helemaal vrijblijvend en gratis.
  • Wij halen je thuis in Den Helder op (en brengen je thuis).
  • Veel leerlingen zijn vreselijk zenuwachtig tijdens het afrijden. iQdrive neemt die zenuwen weg, want wij betalen je herexamen!
  • Laat je niet afzetten! Kies voor iQdrive, wij hanteren de eerlijke prijs van €39,50.
  • Het is mogelijk om zaterdag te lessen of 's avonds te lessen.
  • Onze rij-instructeurs zijn toppers. Slechts één op de tien instructeurs mag bij iQdrive werken.


Heb jij er net zoveel zin in als wij?! Laat je gegevens achter. Vul het formulier in en je kunt een belletje van één van onze instructeurs verwachten.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

294 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles