iQdrive | Rijschool Den Haag

Wil jij rijlessen volgen bij de veiligste rijschool van Nederland? Begin zo snel mogelijk bij iQdrive Den Haag!

Dankzij de uitstekende instructeurs van iQdrive gingen in 2018 zo'n 30 jongeren voor het eerst zelfstandig de weg op na het behalen van hun rijbewijs. Ongeveer driekwart van de pupillen van iQdrive slaagt in één keer. Dit betekent dat de rijschool een veel hoger slagingspercentage heeft dan alle andere rijscholen in Den Haag en omstreken.

We zijn trots op de jarenlange ervaring van onze rij-instructeur in Den Haag. Hij rijdt overigens ook in 's-Gravenhage, Mari en Rijswijk. Rijswijk, Voorburg en Kwintsheul behoren ook tot de plaatsen waar iQdrive rijdt.

Onze rijinstructeur in Den Haag over iQdrive: "Het is zo tof om bij de grootste rijschool van Nederland te werken. Wanneer ik op een verjaardag ben, vertel ik altijd trots dat ik bij iQdrive werk. Het is een gevestigde naam in de rijscholen branche. Jij bent verzekerd van kwaliteit wanneer je bij mij komt lessen in Den Haag."

Oud-leerlingen in Den Haag hechtten vooral veel waarde aan de persoonlijke benadering van iQdrive. Maryam uit Den Haag: "Voor mijn baan als pakketbezorger werd ik verplicht om een rijbewijs te halen. Gelukkig opperde mijn werkgever om de rijopleiding deels te financieren. De dochter van mijn baas had ook bij iQdrive gelest en daar waren ze allebei tevreden over. Vandaar dat ik er ook gekozen heb. De eerste keer ben ik - door een domme fout - gezakt, maar iQdrive betaalde mijn herexamen, waar ik voor slaagde."

Durf jij te kiezen voor een kampioen?

  • Ga voor een gratis proefles!
  • We halen je op en zetten je af waar jij dat wilt.
  • Niet alles lukt in één keer, dit geldt vaak ook voor afrijden. Gelukkig voor jou betaalt iQdrive jouw herkansing!
  • All-inclusive rijlessen van €€39,50 per rijles.
  • Hoog slagingspercentage dankzij unieke, moderne lesmethode.
  • Onze rij-instructeurs stellen jou op je gemak, want wie relaxt achter het stuur zit, haalt sneller zijn of haar rijbewijs.


Kunnen wij al een plekje in de agenda van de instructeur in Den Haag voor jou reserveren? Ga vliegensvlug naar het proeflesformulier! We nemen contact met je op voor een proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles