Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Den Dolder

Home > Rijschool locaties > Rijschool Den Dolder

Sta je te popelen om te lessen bij de populairste rijschool? iQdrive is de grootste rijschool met de meeste leerlingen in Den-dolder.

In 2018 hielpen we 60 jonge bestuurders met het behalen van het rijbewijs in Den-dolder. 2018 was net als andere jaren een succesvol jaar voor iQdrive. Met een een aanzienlijk slagingspercentage in Den-dolder van 70 procent!

Onze rijinstructeur helpt studenten in Den-dolder zo snel mogelijk aan een roze pasje. Hij rijdt in een straal van tien kilometer om Den-dolder, dus ook in plaatsen als Bilthoven, Bosch en Duin of Huis ter Heide. BilthovenZeist en Baarn zijn drie andere voorbeelden van plaatsen waar iQdrive instructeurs heeft rijden.

Onze rijinstructeur in Den-dolder over iQdrive: “Ik ben er stiekem wel trots op dat mijn leerlingen met een gemiddelde van 20 lessen al slagen! Dat is allemaal te danken aan onze unieke lesmethode.”

iQdrive in Den-dolder heeft één van de populairste instructeurs van alle 250 locaties. van der Palm uit Den-dolder: “In [jaar] werd ik 18 jaar! Op mijn verjaardag had mijn moeder als verrassing een proefrijles gepland. Opeens stond een instructeur van iQdrive voor de deur. Ik heb hele leuke lessen gevolgd en slaagde snel voor mijn praktijkexamen. Een aanrader!”

Zes redenen om voor rijschool iQdrive Den-dolder te kiezen!

 • Kies voor een gratis proefles of korting op je lespakket!
 • We halen je netjes thuis op en brengen je weer thuis, zoals het een nette rijschool dat hoort te doen.
 • Gezakt voor je praktijkexamen? Geen schrik! iQdrive betaalt je herexamen t.w.v. 235 euro!
 • Naast excellente service biedt iQdrive ook een excellent tarief van €39,50 per rijles!
 • Start direct met lessen in Den-dolder. Je hoeft niet te wachten.
 • Onze rij-instructeurs zijn oplossingsgericht en weten je in iedere situatie op je gemak te stellen!

Sta jij al te popelen om van start te gaan? Vul het formulier in. We prikken dan samen met jou een datum voor een vrijblijvende proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles