iQdrive Den Dolder

iQdrive | Rijschool Den Dolder

Wil jij ook de ultieme vrijheid ervaren? Stap achter het stuur bij iQdrive in Den Dolder!

2018 hebben we met succes rijles gegeven aan 60 leerlingen die hun rijbewijs wisten te halen. iQdrive is snel gegroeid in Den Dolder, mede dankzij het hoge slagingspercentage van ruim 70% (eerste keer).

Een van onze rijinstructeurs rijdt in de omgeving van Den Dolder. Onze rij-instructeur komt overal: Den Dolder, Bilthoven, Bosch en Duin en Huis ter Heide. Ga jij binnenkort op pad met één van onze instructeurs, dan kan dat zomaar zijn vanuit één van onze vestigingen in Bilthoven, Zeist en Baarn.

Onze rijinstructeur in Den Dolder over iQdrive: "Als ik je één tip mag meegeven: kies voor een instructeur waar jij je op je gemak voelt. Je zult immers vele uren met hem of haar doorbrengen. Met een leuke instructeur slaag je veel sneller."

Leerlingen van iQdrive in Den Dolder raden de rijschool stuk voor stuk aan bij hun leeftijdsgenoten. Lize uit Den Dolder: "Mijn ouders hebben de rijopleiding voor mij uitgekozen. Zij zochten op internet en kwamen overal iQdrive tegen. Na één telefoontje verbond de klantenservice mij door met een instructeur, waarna ik een afspraak voor de proefles maakte. Inmiddels ben ik vier maanden in het bezit van een rijbewijs, en nog steeds helemaal gelukkig!"

De kwaliteit van iQdrive in Den Dolder

  • Proefles is helemaal vrijblijvend en gratis.
  • Jij kiest waar de instructeur je ophaalt!
  • iQdrive gelooft in haar eigen lesprogramma en in haar leerlingen, daarom betalen wij je herexamens!
  • De laagste prijs per rijles in Den Dolder.
  • Prima slagingspercentage in Den Dolder dankzij unieke lesmethode.
  • Onze rij-instructeurs stellen jou op je gemak, want wie relaxt achter het stuur zit, haalt sneller zijn of haar rijbewijs.


Wil je dat een rijinstructeur van iQdrive jou helpt om je rijbewijs te halen in Den Dolder? Bel met iQdrive (088-3031030) of vul het formulier in. We benaderen jou en kiezen een geschikte datum voor je eerste proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

258 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles