iQdrive Den Dolder

Rijschool Den Dolder | iQdrive

Wil jij gegarandeerd de allerbeste autorijschool van Nederland? En durf jij het aan om te lessen bij de snelste rijschool bij jou uit de buurt: iQdrive Den Dolder!?

2018 liet iQdrive zo'n 60 jongeren met een goed gevoel zelfstandig in de auto stappen. Dit komt mede door de getalenteerde rijinstructeurs, die ervoor zorgen dat in Den Dolder 70% van de leerlingen direct slaagden. Dat is een record in Den Dolder en omgeving.

De rij-instructeur in Den Dolder stoomt jou in een mum van tijd klaar. Woon je nog bij je ouders (of op jezelf) in omliggende plaatsen als Bilthoven, Bosch en Duin of Huis ter Heide? Dan komt hij je thuis ophalen! Er zijn ook instructeurs die rijlessen geven in plaatsen als Bilthoven, Zeist en Baarn.

Onze rijinstructeur in Den Dolder over iQdrive: “We rijden tijdens het lessen verschillende routes, zodat je voorbereid bent op elke verkeerssituatie! Drukke kruispunten, snelwegen, drukke straten, het inparkeren en achteruit inparkeren, de hellingproef en ga zo maar door. Geen zorgen, alles komt op zijn tijd. Aan elk onderdeel besteden we genoeg aandacht, net zo lang totdat je de handeling onder de knie hebt.”

Oud-leerlingen in Den Dolder hechtten vooral veel waarde aan de persoonlijke benadering van iQdrive. Maud uit Den Dolder: “Ik was het openbaar vervoer enorm zat. Eindelijk had ik een goede stok achter de deur om rijlessen te gaan volgen! Ik kwam iQdrive op internet tegen en was direct enthousiast. Nu heb ik mijn papiertje binnen en ben ik nooit meer afhankelijk van de tram en metro. Heerlijk!”

Wij zijn de beste rijschool in Den Dolder

  • Een gratis proefles, waarbij een inschatting wordt gedaan van het aantal lessen.
  • Wij zijn echte gentlemen. We zetten je na iedere rijles weer netjes thuis af.
  • Als je niet direct slaagt, betalen wij jouw herexamen. Geen punt!
  • Nergens in Den Dolder betaal je minder voor een rijles.
  • Hoogopgeleide instructeurs achter het stuur met veel ervaring.
  • Ons team van rij-instructeurs won in 2018 een award voor veiligste rijschool.


Ben jij onze volgende leerling? Bel met iQdrive (088-3031030) of vul het formulier in. Zodra je het formulier hebt voltooid gaan wij direct voor je aan de slag!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

203 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Proefles