iQdrive | Rijschool Den Bosch

Wil je starten met autorijlessen bij de rijschool met een hoog slagingspercentage? iQdrive is actief in Den Bosch.

Met dank aan de excellente instructeurs van iQdrive en de leergierige pupillen verkregen in 2018 zo'n 60 jongeren hun rijbewijs! De lesmethode die onze instructeurs hanteren, zorgt voor een prachtig slagingspercentage in Den Bosch en omstreken.

iQdrive Den Bosch selecteert alleen de beste instructeurs, zodat we jou kunnen verzekeren van optimale begeleiding. De instructeur rijdt in de hele regio, ook in Munnekens-Vinkel, 's-Hertogenbosch en Dieskant. Andere rij-instructeurs van iQdrive rijden in Boxtel, Zaltbommel en Oisterwijk.

Onze rijinstructeur in Den Bosch over iQdrive: "Regelmatig verwelkom ik nieuwe leerlingen in mijn lesauto. Ik vind het leuk om te zien welke transformatie leerlingen doormaken. Ze beginnen vaak enigszins nerveus en gespannen aan hun eerste rijles, maar al gauw krijgen ze het vertrouwen in hun eigen kunnen. Als ze uiteindelijk te horen krijgen dat ze geslaagd zijn, is mijn glimlach soms nog breder dan hun eigen glimlach."

Oud-leerlingen zijn laaiend enthousiast over iQdrive in Den Bosch, daarom raadt bijna 100% van de geslaagden ons aan! Wilhelmina uit Den Bosch: "Ik kende iQdrive voor de tijd niet, maar ik geef een dikke plus aan mijn instructeur. Na het invullen van het proefrijlesformulier op de website kreeg ik vrij snel een belletje. Ik kon diezelfde week nog starten. Super geregeld!"

iQdrive, omdat jij het beste verdient!

  • Proefles is helemaal vrijblijvend en gratis.
  • Geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
  • Niet in één keer succes? Geen reden voor een domper. iQdrive hangt de slingers voor je op en betaald jouw herexamen!
  • Bij iQdrive betaal je €39,50 voor een rijles van 50 minuten. Dat is de laagste uurprijs in jouw regio!
  • iQdrive doet er alles aan om jou zo snel mogelijk te voorzien van je roze papiertje!
  • Onze rij-intructeurs worden geselecteerd op persoonlijkheid en ervaring!


Stap jij binnenkort naast onze instructeur achter het stuur? Klik razendsnel op ons proeflesformulier! Je wordt vervolgens telefonisch of per mail benaderd door een medewerker van iQdrive voor de eerste proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

258 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles