iQdrive | Rijschool Den Bosch

Ben jij een echt racemonster? Of ben je nu al misselijk van de zenuwen? Bij iQdrive is er plek voor ieder type leerling. Ga dan alleen voor het beste, ga voor iQdrive Den Bosch!!

Ieder jaar behalen 60 pupillen zoals jij hun felbegeerde papiertje bij iQdrive. Het hoogste slagingspercentage van Den Bosch ging in 2018 naar iQdrive!

De lessen in Den Bosch worden verzorgd door een ervaren instructeur. Hij is een echte duizendpoot, je vindt hem naast Den Bosch ook in Munnekens-Vinkel, 's-Hertogenbosch en Dieskant. Nog verder van huis? Rijschool iQdrive heeft rijinstructeurs in nabije dorpen en steden als Boxtel, Zaltbommel en Oisterwijk.

Onze rijinstructeur in Den Bosch over iQdrive: "Rijden is mijn lust en mijn leven. Vandaar dat dit mijn droombaan is. Ik zou zeggen: vraag een proefles aan en ik kom je een keer thuis ophalen voor een rondje. Dan kun je met mij kennis maken en doe ik een inschatting voor het aantal lessen."

iQdrive is trots op het feit dat de instructeur in Den Bosch zoveel leerlingen succesvol aan hun rijbewijs helpt. Pleun uit Den Bosch: "Ik kon op mijn 16,5 jaar oud al beginnen met lessen. Op mijn achttiende verjaardag kon ik daardoor direct zelfstandig naar school crossen, terwijl als mijn vrienden nog moesten beginnen met lessen."

Waarom rijschool iQdrive Den Bosch?

  • Zet de eerste stap naar je rijbewijs met een (gratis) proefles!
  • We halen je netjes thuis op en brengen je weer thuis, zoals het een nette rijschool dat hoort te doen.
  • Slaag jij niet in één keer? Geen probleem: wij betalen je herexamen.
  • Nergens is de prijs-kwaliteitverhouding zo goed als bij iQdrive!
  • Liever op zaterdag, zondag of in de avonduren rijden? Dat kan!
  • De rij-instructeurs van iQdrive zijn stuk voor stuk in het bezit van de juiste certificaten en diploma's. Bij iQdrive is er alleen ruimte voor de beste leraren!


Kunnen wij al een plekje in de agenda van de instructeur in Den Bosch voor jou reserveren? Laat je gegevens achter. Zodra je het formulier hebt voltooid gaan wij direct voor je aan de slag!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

202 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles