Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Delfzijl

Home > Rijschool locaties > Rijschool Delfzijl

Wil jij straks in je eigen auto van Delfzijl naar Scheemda of Farmsum cruisen? Kies voor iQdrive in Delfzijl, met meer dan 250 instructeurs de grootste rijschool van Nederland.

Vorig jaar slaagden 70 leerlingen in Delfzijl in één keer voor hun CBR-praktijkexamen. Het landelijk gemiddelde van jongeren die in één keer slagen ligt rond de 50%. iQdrive slagingspercentage van ruim 70%. Waar wacht je nog op?

Onze rijinstructeur helpt studenten in Delfzijl zo snel mogelijk aan een roze pasje. Hij rijdt tevens in de regio van Delfzijl en doet daarbij plaatsen aan als Farmsum, Biessum of Amsweer. iQdrive rijdt door heel het land, ook in ScheemdaZuidbroek of Winschoten.

Onze rijinstructeur in Delfzijl over iQdrive: “Onlangs is mijn honderdste kandidaat uit Delfzijl geslaagd voor zijn rijbewijs. Ja, ik houd dit aantal bij, haha. Dat geeft een kick. Iedere dag sta ik vrolijk op, wetende dat ik meer mensen ga helpen om hun rijbewijs te halen.”

iQdrive in Delfzijl heeft één van de populairste instructeurs van alle 250 locaties. Straatsman uit Delfzijl: “Mijn rijbewijs heeft veel deuren geopend. Zo heb ik een bijbaan bij de McDonalds, maar dat is een stukje rijden vanaf mijn huis in Geefsweer. Nu ben ik er in no-time.”

Waarom rijschool iQdrive Delfzijl?

 • Kies voor een gratis proefles of korting op je lespakket!
 • Geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
 • Gezakt voor je praktijkexamen? Geen schrik! iQdrive betaalt je herexamen t.w.v. 235 euro!
 • Bij iQdrive betaal je alleen voor de minuten die je ook daadwerkelijk rijdt. Daarom bieden wij lessen van 50 minuten voor €39,50.
 • Begin deze week nog met rijlessen.
 • Ons team van rij-instructeurs won in 2018 een award voor veiligste rijschool.

Wil jij graag rijles krijgen van een rijinstructeur in Delfzijl en omgeving? Stuur ons jouw gegevens. Laat jouw gegevens achter en we plannen deze week nog een proefles in!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles