iQdrive Delfzijl

iQdrive | Rijschool Delfzijl

Bij onze rijschool halen leerlingen over het algemeen binnen enkele maanden hun rijbewijs. Wij van iQdrive Delfzijl helpen je graag zo snel mogelijk op weg!

Vorig jaar slaagden 70 leerlingen in Delfzijl in één keer voor hun CBR-praktijkexamen. In 2018 had iQdrive een mega hoog slagingspercentage in Delfzijl. Dit is geheel te danken aan de instructeurs met jarenlange ervaring!

Onze instructeur biedt rijlessen aan in Delfzijl tegen een scherp tarief. Overigens lest hij naast Delfzijl ook in naburige plaatsen als Farmsum, Biessum en Amsweer. In omliggende plaatsen zoals Scheemda, Zuidbroek en Winschoten hebben wij diverse goed opgeleide instructeurs die de rijlessen namens iQdrive verzorgen.

Onze rijinstructeur in Delfzijl over iQdrive: "De dag dat ik mijn rijbewijs haalde, staat me nog helder voor de geest. Dat is toch één van de mooiste momenten uit je leven. Als instructeur bij iQdrive maak ik dit moment elke keer opnieuw mee, maar dan voor mijn leerlingen. Elke keer dat een leerling slaagt, geeft dat een heerlijk gevoel."

De instructeur krijgt lovende recensies van zijn oud-leerlingen. Mirthe uit Delfzijl: "iQdrive heeft mij geholpen om van mijn rijangst af te komen. De instructeur had bergen geduld en was de rust zelve. Heel erg fijn!"

Veilig op weg in Delfzijl dankzij iQdrive

  • Gratis proefles t.w.v. €€39 (100% vrijblijvend)!
  • Woon je in de uithoek van Delfzijl, ook dan komt de instructeur jou netjes voor de deur ophalen.
  • Niet geslaagd is niet getreurd, iQdrive betaalt je herexamen!
  • Nergens in Delfzijl betaal je minder voor een rijles.
  • Start direct met lessen in Delfzijl. Je hoeft niet te wachten.
  • De rij-instructeurs van iQdrive zijn stuk voor stuk in het bezit van de juiste certificaten en diploma's. Bij iQdrive is er alleen ruimte voor de beste leraren!


Stap jij binnenkort naast onze instructeur achter het stuur? Hiernaast of hieronder vind je ons proeflesformulier. Een medewerker van iQdrive neemt contact met je op om de proefrijles in te plannen.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

299 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles