iQdrive Delfzijl

iQdrive | Rijschool Delfzijl

De falende dienstregeling van NS ook zo zat? Schrijf je in bij iQdrive Opleidingen. Wij hebben ook een instructeur in Delfzijl.

Wist je dat iQdrive jaarlijks 7 laat afrijden én slagen in Delfzijl. 2018 was net als andere jaren een succesvol jaar voor iQdrive. Met een een aanzienlijk slagingspercentage in Delfzijl van 70 procent!

Onze instructeur rijdt in Delfzijl. Naast Delfzijl rijdt hij ook in Farmsum, Biessum en zelfs in Amsweer. In Scheemda, Zuidbroek en Winschoten rijden andere instructeurs van iQdrive.

Onze rijinstructeur in Delfzijl over iQdrive: “Sommige leerlingen vinden het fijn om meerdere keren per week te lessen. Andere lessen liever eenmaal per week. Wanneer je meerdere lessen in de week neemt kun je in een kortere periode je rijbewijs al behalen. In overleg met mij kunnen we bekijken hoeveel lessen je per week of maand wilt nemen. Hoe sneller de lessen op elkaar volgen, hoe beter je het autorijden onder de knie krijgt.”

Leerlingen geven iQdrive gemiddeld een 9,1 als cijfer. Onze instructeur in Delfzijl zit zelfs op een 9,3! Wout uit Delfzijl: “Bij iQdrive kon ik al starten op 16,5 jarige leeftijd. Daardoor haalde ik als eerste in de klas mijn rijbewijs! Je begrijpt wel dat mijn klasgenoten zich ook direct inschreven voor het volgen van autorijlessen.”

Ook dit is rijschool iQdrive Delfzijl:

  • Ga voor een gratis proefles!
  • Wij zijn echte gentlemen. We zetten je na iedere rijles weer netjes thuis af.
  • Niet in één keer je roze pasje behaald? Geen punt: wij betalen je herexamen.
  • Naast excellente service biedt iQdrive ook een excellent tarief van €39,50 per rijles!
  • Rij in de nieuwst auto's met de laatste snufjes.
  • Onze rij-instructeurs zijn pro-actief en zorgen ervoor dat jij snel jouw rijbewijs haalt.


Wil je dat een rijinstructeur van iQdrive jou helpt om je rijbewijs te halen in Delfzijl? Ga vliegensvlug naar het proeflesformulier! Vul het formulier in en je kunt een belletje van één van onze instructeurs verwachten.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

233 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles