iQdrive | Rijschool Delft

De falende dienstregeling van NS ook zo zat? En durf jij het aan om te lessen bij de snelste rijschool bij jou uit de buurt: iQdrive Delft!?

In 2018 hielp iQdrive circa 40 leerlingen op weg in Delft. In 2018 had iQdrive een hoog slagingspercentage in Delft.

De rij-instructeur in Delft stoomt jou in een mum van tijd klaar. Hij doet tevens nabije dorpen en steden aan, zoals 't Haantje, Den Hoorn en Delfgauw. In Rijswijk, Schipluiden en Kwintsheul rijden collega's.

Onze rijinstructeur in Delft over iQdrive: “Je krijgt zoveel verschillende leerlingen in je lesauto. Dat maakt het werken bij iQdrive tof. De ene leerling is daadkrachtig en wil graag snel leren. De andere leerling vindt autorijden nog heel spannend en neemt er liever wat meer tijd voor. Jij wordt gewaardeerd en krijgt daardoor een les op maat!”

Je zult weinig oud-leerlingen tegenkomen in Delft die niet tevreden zijn over hun tijd met onze rijinstructeur. Silke uit Delft: "Als ik iQdrive met één woord moet omschrijven? Dan kies ik voor 'snel'. Ik kon namelijk direct starten en koos toen voor een spoedopleiding. Binnen twee weken was ik geslaagd, ook omdat ik al mijn theorie had gehaald. Dat heb ik mede te danken aan mijn rijinstructeur."

Waarom rijschool iQdrive Delft?

  • Een gratis proefles, waarbij een inschatting wordt gedaan van het aantal lessen.
  • Wij halen je thuis in Delft op (en brengen je thuis).
  • iQdrive gelooft in haar eigen lesprogramma en in haar leerlingen, daarom betalen wij je herexamens!
  • Het laagste uurtarief van Delft!
  • Goed slagingspercentage & gespreid betalen mogelijk.
  • Onze rij-instructeurs zijn toppers. Slechts één op de tien instructeurs mag bij iQdrive werken.


Wil je dat een rijinstructeur van iQdrive jou helpt om je rijbewijs te halen in Delft? Klik razendsnel op ons proeflesformulier! Je wordt vervolgens telefonisch of per mail benaderd door een medewerker van iQdrive voor de eerste proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

272 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles