iQdrive | Rijschool Delft

Sta jij al strak van de adrenaline? Rijschool iQdrive helpt jou in Delft veilig en snel op weg.

Jaarlijks ontvangen ruwweg 40 leerlingen in Delft hun roze pasje. Dit komt mede door de getalenteerde rijinstructeurs, die ervoor zorgen dat in Delft 70% van de leerlingen direct slaagden. Dat is een record in Delft en omgeving.

De kans is groot dat je een iQdrive-lesauto tegenkomt in Delft, want wij hebben daar een eigen instructeur. Naast Delft rijdt hij ook in 't Haantje, Den Hoorn en zelfs in Delfgauw. iQdrive is goed vertegenwoordigd in de omgeving van Delft met andere instructeurs in plaatsen als Rijswijk, Schipluiden en Kwintsheul.

Onze rijinstructeur in Delft over iQdrive: "Als je bij mij in de auto komt, is het 200% gezellig. Misschien komt het door mijn Zuid-Limburgse roots, maar ik zing graag een carnavalskraker. Zin om mee te zingen? Be my guest!"

Leerlingen zijn te spreken over de manier van lessen. Juul uit Delft: "Na elf jaar met het openbaar vervoer te hebben gereisd, vond ik het wel best. Op mijn 33e verjaardag kreeg ik een rijles cadeau van een vriend. Ik dacht dat het een grapje was, totdat mijn instructeur plotseling op de stoep stond. Uiteindelijk toch besloten om te gaan lessen. Op mijn 34e verjaardag kreeg ik een oude Opel Kadet van mijn vrienden. Best present ever!"

Durf jij te gaan voor de best beoordeelde rijschool van Nederland?

  • Gratis proefles t.w.v. €€39 (100% vrijblijvend)!
  • Lessen direct na school? No problem, dan halen we je daar op!
  • Faalangst? Nergens voor nodig, iQdrive betaalt jouw herexamens!
  • iQdrive rekent door heel Nederland hetzelfde uurtarief van €39,50.
  • Geen wachttijd, je kunt direct beginnen in Delft.
  • Onze rij-intructeurs worden geselecteerd op persoonlijkheid en ervaring!


Ben jij onze volgende leerling? Ga vliegensvlug naar het proeflesformulier! Zodra je het formulier hebt voltooid gaan wij direct voor je aan de slag!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles