Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool in De Rijp

Home > Rijschool locaties > Rijschool in De Rijp

Binnenkort mag jij zelfstandig de weg op. Het enige wat je nog moet doen, is je rijbewijs halen bij iQdrive in De-rijp. 1,2,3, GO! Bij onze rijschool in De-rijp! kun je naast de standaardpaketten ook kiezen voor een spoedopleiding!

Vorig jaar slaagden 60 leerlingen in De-rijp in één keer voor hun CBR-praktijkexamen. Dankzij de jarenlange ervaring van de instructeurs kan iQdrive met trots vertellen dat het een slagingspercentage heeft van 70%. Dit betekent dat 7 op de 10 leerlingen in één keer slaagt!

De rijlessen in De-rijp worden verzorgd door onze goed opgeleide instructeur. Ook wanneer je in Spijkerboor, Grootschermer of West-Graftdijk woont, komt hij je thuis ophalen. Zit jouw keuze er niet tussen? iQdrive rijdt ook in PurmerendAlkmaar of Castricum.

Onze rijinstructeur in De-rijp over iQdrive: “Jongeren helpen bij het behalen van het felbegeerde roze pasje is waar mijn hart ligt. Ik vind het prachtig om te zien hoe gemotiveerd mijn leerlingen zijn. Met veel plezier help ik ze bij het leren beheersen van de auto en het veilig navigeren over de weg. Elke keer als dat lukt, ben ik trots op de leerling én op mezelf.”

iQdrive in De-rijp heeft één van de populairste instructeurs van alle 250 locaties. Muller van voorst uit De-rijp: “Op zaterdag speel ik met mijn tweelingbroer korfbalwedstrijden. Daar moeten we regelmatig een flink eind voor rijden. Tot voor kort waren we afhankelijk van onze ouders om te rijden. Maar nu we allebei ons rijbewijs hebben gehaald bij iQdrive kunnen we zelf rijden. O ja, ik wil nog wel even genoemd hebben dat ik vier dagen eerder geslaagd ben dan mijn tweelingbroer!”

Nog steeds niet overtuigd?

 • Je krijgt altijd een gratis proefles (of korting op je lespakket).
 • Je wordt thuis opgehaald in De-rijp!
 • Niet in één keer je roze pasje behaald? Geen punt: wij betalen je herexamen.
 • Naast excellente service biedt iQdrive ook een excellent tarief van €39,50 per rijles!
 • Begin deze week nog met rijlessen.
 • De rij-instructeurs van iQdrive kiezen voor een persoonlijke aanpak en weten ieder type leerling binnen mum van tijd klaar te stomen voor hun rijbevoegdheid!

Kunnen wij al een plekje in de agenda van de instructeur in De-rijp voor jou reserveren? Geef je naam, e-mailadres en telefoonnummer door. We nemen contact met je op voor een proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles