iQdrive De Rijp

iQdrive | Rijschool De Rijp

Ben jij de nieuwe Max Verstappen? Kom er deze week nog achter! iQdrive rijdt ook in De Rijp!

2018 liet iQdrive zo'n 60 jongeren met een goed gevoel zelfstandig in de auto stappen. Ongeveer driekwart van de pupillen van iQdrive slaagt in één keer. Dit betekent dat de rijschool een veel hoger slagingspercentage heeft dan alle andere rijscholen in De Rijp en omstreken.

Zie je onze bekende blauwwitte iQdrive-lesauto rijden in De Rijp? Zwaai dan even, want het is onze instructeur. Overigens lest hij naast De Rijp ook in naburige plaatsen als Spijkerboor, Grootschermer en West-Graftdijk. Wil je rijlessen volgen in Purmerend, Alkmaar of Castricum, dan kan dat uiteraard ook!

Onze rijinstructeur in De Rijp over iQdrive: "Woon jij in De Rijp? De kans is groot dat je mij krijgt als rijinstructeur. Mijn schema is heel flexibel, dus leerlingen kunnen 's ochtends vroeg of 's avonds laat lessen en dat zeven dagen in de week. Ik beloof je dat ik je de mooiste (en moeilijkste) autowegen in de omgeving van De Rijp laat zien, zodat je helemaal voorbereid bent als je straks je rijbewijs in bezit hebt!"

Leerlingen zijn te spreken over de manier van lessen. Marijn uit De Rijp: “Ik had veel geld begroot voor mijn rijbewijs, want je weet maar nooit hoeveel lessen en examens je nodig hebt. Bij iQdrive heb ik gelukkig veel geld bespaart! De herexamens werden namelijk voor mij betaald en de lessen waren ook niet duur.”

De kwaliteit van iQdrive in De Rijp

  • Kies voor een gratis proefles of korting op je lespakket!
  • Woon je in de middle of nowhere. Maak je geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
  • Slaag jij niet in één keer? Geen probleem: wij betalen je herexamen.
  • Wees geen dief van je eigen portemonnee. Kies voor iQdrive en betaal slechts €39,50 per rijles!
  • Start direct met lessen in De Rijp. Je hoeft niet te wachten.
  • Onze rij-instructeurs stellen jou op je gemak, want wie relaxt achter het stuur zit, haalt sneller zijn of haar rijbewijs.


Stap jij binnenkort naast onze instructeur achter het stuur? Bel met iQdrive (088-3031030) of vul het formulier in. Vul het formulier in en je kunt een belletje van één van onze instructeurs verwachten.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

202 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles