iQdrive De Rijp

iQdrive | Rijschool De Rijp

Fietsen ook zo zat? Bij iQdrive in De Rijp weet je zeker dat je snel en veilig slaagt voor je rij-examen!

2018 was iQdrive goed voor 60 extra weggebruikers! Het slagingspercentage van iQdrive ligt bijna 20% hoger dan het landelijk gemiddelde slagingspercentage van 52,5%.

Zie je onze bekende blauwwitte iQdrive-lesauto rijden in De Rijp? Zwaai dan even, want het is onze instructeur. Hij rijdt in een straal van 10 km om De Rijp, dus ook in plaatsen als Spijkerboor, Grootschermer of West-Graftdijk. Dankzij de hoge dekkingsgraad van iQdrive kun je ook bij ons lessen in Purmerend, Alkmaar of Castricum.

Onze rijinstructeur in De Rijp over iQdrive: "Ik ben er zo trots op dat hier bij iQdrive de focus op veiligheid ligt. Veilig rijden en goed anticiperen hoort het credo te zijn van iedere rijschool."

Oud-leerlingen van de instructeur zijn enthousiast over hun tijd bij iQdrive in De Rijp. Daantje uit De Rijp: "Na elf jaar met het openbaar vervoer te hebben gereisd, vond ik het wel best. Op mijn 33e verjaardag kreeg ik een rijles cadeau van een vriend. Ik dacht dat het een grapje was, totdat mijn instructeur plotseling op de stoep stond. Uiteindelijk toch besloten om te gaan lessen. Op mijn 34e verjaardag kreeg ik een oude Opel Kadet van mijn vrienden. Best present ever!"

Dit zijn de meest gehoorde redenen waarom leerlingen voor ons kiezen:

  • Gratis proefles t.w.v. €€39 (100% vrijblijvend)!
  • Geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
  • Als je niet direct slaagt, betalen wij jouw herexamen. Geen punt!
  • Slechts €€39,50 p/rijles: de laagste uurprijs in De Rijp!
  • Begin deze week nog met rijlessen.
  • De rij-instructeurs van iQdrive kiezen voor een persoonlijke aanpak en weten ieder type leerling binnen mum van tijd klaar te stomen voor hun rijbevoegdheid!


Ben jij de volgende Max Verstappen? Laat je gegevens achter. We nemen contact met je op voor een proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

258 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles