Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool De Cocksdorp

Home > Rijschool locaties > Rijschool De Cocksdorp

Schakelen, remmen, gas geven, sturen, invoegen en inparkeren: wil jij al deze vaardigheden beheersen? Kies net als 26.000+ anderen voor iQdrive in De-cocksdorp.

We helpen op jaarbasis maar liefst 40 leerlingen bij het veilig en verantwoord leren besturen van een auto. Meer dan 70% van onze studenten slaagt in één keer. Dat is hoger dan het landelijk gemiddelde van 52,5%.

Een van onze rijinstructeurs rijdt in de omgeving van De-cocksdorp. Woon je nog bij je ouders (of op jezelf) in omliggende plaatsen als Oosterend, De Koog of De Waal? Dan komt hij je thuis ophalen! In omliggende plaatsen zoals Den HelderDen Oever en Harlingen hebben wij diverse goed opgeleide instructeurs die de rijlessen namens iQdrive verzorgen.

Onze rijinstructeur in De-cocksdorp over iQdrive: “Ik ben zelf jong en ik weet dat je als student of scholier nog niet veel te besteden hebt. Samen met jou kijk ik wat er mogelijk is. En het voordeel aan iQdrive: geen extra kosten als je je rijbewijs niet haalt. Je krijgt je herexamen(s) gratis.”

Oud-leerlingen van de instructeur zijn enthousiast over hun tijd bij iQdrive in De-cocksdorp. Tijsseling uit Oosterend (bij De-cocksdorp): “In 2018 werd ik 16 jaar. Helaas moest ik nog een half jaar wachten voordat ik bij iQdrive kon lessen, want dat mag pas vanaf 16,5 jaar. Dit ging allemaal heel erg vlot en makkelijk. Ik heb mijn instructeur nauwelijks leren kennen, omdat ik na tien lessen al slaagde.”

Veilig op weg in De-cocksdorp dankzij iQdrive

 • Intakegesprek (proefles & advies) is vrijblijvend en gratis.
 • Jij kiest waar de instructeur je ophaalt!
 • Faalangst? Nergens voor nodig, iQdrive betaalt jouw herexamens!
 • Naast excellente service biedt iQdrive ook een excellent tarief van €39,50 per rijles!
 • Rij in de nieuwst auto’s met de laatste snufjes.
 • Onze rij-instructeurs zijn pro-actief en zorgen ervoor dat jij snel jouw rijbewijs haalt.

Wil jij graag rijles krijgen van een rijinstructeur in De-cocksdorp en omgeving? Laat wat van je horen! Een instructeur zal contact met je opnemen.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles