iQdrive | Rijschool Culemborg

Deze zomer een roadtrip maken met vrienden? Start deze week bij iQdrive Culemborg!

We helpen op jaarbasis maar liefst 70 leerlingen bij het veilig en verantwoord leren besturen van een auto. Dankzij de jarenlange ervaring van de instructeurs kan iQdrive met trots vertellen dat het een slagingspercentage heeft van 70%. Dit betekent dat 7 op de 10 leerlingen in één keer slaagt!

We zijn blij dat een ervaren rij-instructeur veel van onze rijlessen in Culemborg verzorgt. Hij rijdt overigens niet alleen in Culemborg, maar ook in Goilberdingen, De Bosjes en De Heuvel. We hebben diverse instructeurs in plaatsen als Wijk Bij Duurstede, Geldermalsen en Leerdam. Zij geven graag rijles aan jou!

Onze rijinstructeur in Culemborg over iQdrive: "Met sommige leerlingen krijg je echt een band.

Leerlingen uit Culemborg spreken vol lof over hun instructeur! Hij is daarom met recht één van de meest geliefde instructeurs van iQdrive. Twan uit Culemborg: "Ik keek behoorlijk op tegen het volgen van rijlessen, want ik ben eigenlijk best wel een angsthaas. Auto rijden vind ik maar eng, omdat het altijd zo druk is op de weg. Dankzij mijn instructeur verdween die angst als sneeuw voor de zon. Inmiddels stap ik met plezier achter het stuur en ben ik helemaal niet bang meer. Hartstikke bedankt, iQdrive."

iQdrive, omdat jij het beste verdient!

  • Gratis proefles. Je bent niet verplicht om bij ons te lessen.
  • Lessen direct na school? No problem, dan halen we je daar op!
  • Slaag jij niet in één keer? Geen probleem: wij betalen je herexamen.
  • Bij iQdrive betaal je alleen voor de minuten die je ook daadwerkelijk rijdt. Daarom bieden wij lessen van 50 minuten voor €39,50.
  • Jij bepaalt wanneer je wil lessen: wij kunnen 24/7!
  • De rij-instructeurs van iQdrive zijn stuk voor stuk in het bezit van de juiste certificaten en diploma's. Bij iQdrive is er alleen ruimte voor de beste leraren!


Stap jij binnenkort naast onze instructeur achter het stuur? Neem contact op met één van onze instructeurs. Wij mailen of bellen je om een afspraak te maken.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

258 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles