iQdrive Cuijk

Rijles Cuijk | Rijschool iQdrive

Zie jij jezelf al rijden in een mooie Fiat 500 of een stoere Audi A3? Bij iQdrive zorgen we dat je zo snel mogelijk je rijbewijs haalt in Cuijk. Kies voor iQdrive in Cuijk, met meer dan 250 instructeurs de grootste rijschool van Nederland.

We helpen op jaarbasis maar liefst 50 leerlingen bij het veilig en verantwoord leren besturen van een auto. Ongeveer driekwart van de pupillen van iQdrive slaagt in één keer. Dit betekent dat de rijschool een veel hoger slagingspercentage heeft dan alle andere rijscholen in Cuijk en omstreken.

De rijlessen in Cuijk worden verzorgd door onze goed opgeleide instructeur. Woon je nog bij je ouders (of op jezelf) in omliggende plaatsen als Ewinkel, Zevenhutten of Vianen? Dan komt hij je thuis ophalen! In Nijmegen, Uden en Elst rijden andere instructeurs van iQdrive.

Onze rijinstructeur in Cuijk over iQdrive: "Bij veel jongeren heerst een prestatiedruk om in zo min mogelijk lessen het rijbewijs te halen. Dit geldt vooral in Cuijk, waar jongeren deel uitmaken van vriendengroepen. Ik probeer studenten zo snel mogelijk op hun gemak te laten voelen. Rijden moet leuk zijn!"

Geslaagden van iQdrive beoordelen de rijschool met een 9,1! Ben je al overtuigd? Lize uit Cuijk: "Ik keek behoorlijk op tegen het volgen van rijlessen, want ik ben eigenlijk best wel een angsthaas. Auto rijden vind ik maar eng, omdat het altijd zo druk is op de weg. Dankzij mijn instructeur verdween die angst als sneeuw voor de zon. Inmiddels stap ik met plezier achter het stuur en ben ik helemaal niet bang meer. Hartstikke bedankt, iQdrive."

Ga jij voor goud?

  • Zet de eerste stap naar je rijbewijs met een (gratis) proefles!
  • Jij bepaalt waar en wanneer je lest!
  • Niet in één keer geslaagd? Wij betalen je herexamen!
  • Naast excellente service biedt iQdrive ook een excellent tarief van €39,50 per rijles!
  • Geen wachttijd, je kunt direct beginnen in Cuijk.
  • De rij-instructeurs van iQdrive voldoen aan strenge selectiecriteria, want de beste rijschool verdient de beste leraren.


Ben jij de volgende Max Verstappen? Klik razendsnel op ons proeflesformulier! Zodra het formulier binnen is, plannen we je proefles in.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

272 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles