Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool in Castricum

Home > Rijschool locaties > Rijschool in Castricum

Heb jij wellicht een coureur in je zitten? Bij onze rijschool in Castricum ben je aan het juiste adres.

Met dank aan de excellente instructeurs van iQdrive en de leergierige pupillen verkregen in 2018 zo’n 20 jongeren hun rijbewijs! iQdrive is beroemd en berucht om het extreem slagingspercentage van 70%. Dat is bijna 20% hoger dan het landelijk gemiddelde!

De kans is groot dat je een iQdrive-lesauto tegenkomt in Castricum, want wij hebben daar een eigen instructeur. Niet alleen inwoners uit Castricum, maar ook mensen uit Limmen, Uitgeest of Heemskerk haalt hij graag op in zijn blauwwitte lesauto. Ga jij binnenkort op pad met één van onze instructeurs, dan kan dat zomaar zijn vanuit één van onze vestigingen in AlkmaarIJmuiden en De Rijp.

Onze rijinstructeur in Castricum over iQdrive: “In de vijf jaar die ik bij iQdrive werk, heb ik al honderden leerlingen zien slagen. Iedere keer geeft het een kick wanneer een leerling met een grote glimlach terugkomt van zijn of haar praktijkexamen.”

Oud-leerlingen van de instructeur zijn enthousiast over hun tijd bij iQdrive in Castricum. Siljee uit Castricum: “Ik bepaal nu iedere zaterdagavond zelf hoe laat ik naar huis ga! Ik vind het geen probleem om te bobben voor mijn vrienden!”

Dit zijn de meest gehoorde redenen waarom leerlingen voor ons kiezen:

 • Een vrijblijvende proefles, waar je de basisprincipelen van het rijden leert.
 • Je wordt thuis opgehaald in Castricum!
 • Veel leerlingen zijn vreselijk zenuwachtig tijdens het afrijden. iQdrive neemt die zenuwen weg, want wij betalen je herexamen!
 • Bij iQdrive betaal je €39,50 voor een rijles van 50 minuten. Dat is de laagste uurprijs in jouw regio!
 • Mooie nieuwe Volkswagen-lesauto’s.
 • Onze rij-instructeurs stellen jou op je gemak, want wie relaxt achter het stuur zit, haalt sneller zijn of haar rijbewijs.

Kan je ook niet wachten om achter het stuur te duiken? Laat wat van je horen! Een medewerker van iQdrive neemt contact met je op om de proefrijles in te plannen.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles