iQdrive Castricum

iQdrive | Rijschool Castricum

Wil jij straks de Bob zijn als jij en je vrienden gaan stappen? Start deze week nog je chauffeur-loopbaan bij iQdrive Castricum!

We zijn blij met het feit dat in 2018 maar liefst 20 leerlingen in één keer slaagden voor hun rijbewijs in Castricum. Onze gemotiveerde leerlingen en professionele instructeurs gaan samen voor succes op de weg en dat resulteert in een hoog slagingspercentage van ruim 70% (eerste keer).

Onze instructeur in Castricum helpt jou het beste uit jezelf te halen! Woon je in Limmen, Uitgeest of Heemskerk? Ook dan kun je bij hem aankloppen voor rijlessen. Op zoek naar een instructeur in Alkmaar, IJmuiden of De Rijp? Ook hier rijdt iQdrive.

Onze rijinstructeur in Castricum over iQdrive: "Als instructeur van iQdrive houd ik van een babbeltje maken, maar weet ik mijn pupillen ook te wijzen op hun fouten. Bij iQdrive les je daardoor nooit langer dan nodig is!"

We krijgen regelmatig bericht over onze instructeur van oud-leerlingen, omdat ze zo tevreden zijn over de gebruikte lesmethode! Jacob uit Castricum: "Ik ga graag stappen met mijn vrienden uit Limmen. Nu kan ik wel eens bobben en dat vind ik best leuk om te doen. Zij betalen voor mij de drankjes en ik lach twee keer zo hard om de domme acties van vrienden. iQdrive - en vooral mijn instructeur - bedankt!"

Ben jij de volgende coureur in spé?

  • Een vrijblijvende proefles, waar je de basisprincipelen van het rijden leert.
  • Onze rijinstructeur uit Castricum haalt je bij iedere les op.
  • Gezakt voor je praktijkexamen? Geen schrik! iQdrive betaalt je herexamen t.w.v. 235 euro!
  • Bij iQdrive betaal je alleen voor de minuten die je ook daadwerkelijk rijdt. Daarom bieden wij lessen van 50 minuten voor €39,50.
  • Jij bepaalt wanneer je wil lessen: wij kunnen 24/7!
  • Onze rij-instructeurs stellen jou op je gemak, want wie relaxt achter het stuur zit, haalt sneller zijn of haar rijbewijs.


Wil jij lessen in Castricum en omgeving? Hiernaast of hieronder vind je ons proeflesformulier. Laat jouw gegevens achter en we plannen deze week nog een proefles in!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

294 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles