iQdrive Castricum

iQdrive | Rijschool Castricum

Wil je starten met autorijlessen bij de rijschool met een hoog slagingspercentage? In Castricum is iQdrive natuurlijk van de partij!

Wist je dat iQdrive jaarlijks 2 laat afrijden én slagen in Castricum. Bij iQdrive weten ze van aanpakken! Dat blijkt ook uit de hoge slagingspercentages van 70%.

Zie je onze bekende blauwwitte iQdrive-lesauto rijden in Castricum? Zwaai dan even, want het is onze instructeur. Hij is een echte duizendpoot, je vindt hem naast Castricum ook in Limmen, Uitgeest en Heemskerk. Nog verder van huis? Rijschool iQdrive heeft rijinstructeurs in nabije dorpen en steden als Alkmaar, IJmuiden en De Rijp.

Onze rijinstructeur in Castricum over iQdrive: “Flexibele werktijden, maar wel aandacht voor een goede prestatie. Dat is wat mij, maar ook iQdrive kenmerkt. Ik streef ernaar om jou zo snel mogelijk je rijbewijs te laten behalen! De ene leerling heeft hier iets meer tijd en rust voor nodig dan de andere leerling.”

Oud-leerlingen zijn laaiend enthousiast over iQdrive in Castricum, daarom raadt bijna 100% van de geslaagden ons aan! Dylan uit Castricum: "Wanneer je in het bezit bent van je rijbewijs gaat er een hele nieuwe wereld voor je open. De vrijheid is zo verademend!"

Weet jij waarom je moet kiezen voor iQdrive?

  • Gratis proefles. Je bent niet verplicht om bij ons te lessen.
  • Jij kiest waar de instructeur je ophaalt!
  • Soms zit het afrijden tegen... iQdrive weet dat en gelooft in jou. Daarom betaalt de rijschool jouw herkansing!
  • Laat je niet afzetten! Kies voor iQdrive, wij hanteren de eerlijke prijs van €39,50.
  • Hoogopgeleide instructeurs achter het stuur met veel ervaring.
  • Onze rij-instructeurs hebben oog voor de mens achter het stuur.


Kan je ook niet wachten om achter het stuur te duiken? Laat wat van je horen! Zodra je het formulier hebt voltooid gaan wij direct voor je aan de slag!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles