Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool in Capelle aan den IJssel

Home > Rijschool locaties > Rijschool in Capelle aan den IJssel

Ben jij op zoek naar een rijschool in Capelle aan den IJssel? Stop dan met zoeken en volg je rijlessen bij IQdrive in de omgeving van Capelle aan den IJssel. IQdrive zorgt ervoor dat jij zo snel mogelijk jouw rijbewijs op zak hebt!

Door te lessen in Capelle aan den IJssel en omgeving krijg jij het autorijden goed onder de knie. We zullen regelmatig over de A16 en A20 rijden, zodat jij deze snelwegen je snel eigen maakt.

Waarom IQdrive?

Autorijschool IQdrive lest in de omgeving van Capelle aan den IJssel, dit is voor jou lekker dichtbij huis! Daarom haalt IQdrive jou ook thuis op. IQdrive is jouw sleutel naar vrijheid! Wij zorgen niet alleen dat jij zo snel mogelijk je rijbewijs hebt. Maar wij betalen ook nog eens jouw proefles en jouw eventuele herexamen(s)!

Spoedopleiding

Wil jij sneller dan normaal je rijbewijs halen? Dat kan bij rijschool IQdrive! Door de spoedopleiding in Capelle aan den IJssel te volgen heb jij binnen 5, 8, 11 of 13 dagen je rijbewijs! Tijdens deze spoedopleiding rijd je 3 à 4 uren achter elkaar. Op deze manier leer je snel en eenvoudig.

Bekijk al onze lespakketten.

Rijlessen volgen in Capelle aan den IJssel?

Ben jij geïnteresseerd in rijschool IQdrive in Capelle aan den IJssel en omgeving? Meld je dan nu snel aan voor een gratis proefrijles! De rij-instructeur kijkt dan samen met jou hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig hebt! Als je nog vragen hebt kun je ons telefonisch bereiken via 088 303 10 30. Ook kun je een mailtje sturen naar info@iqdrive.nl.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Nu Extra Zomerkorting!
  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles