iQdrive | Rijschool Capelle aan den IJssel

Ben je 16,5 jaar oud en op zoek naar een goede autorijschool bij jou in de buurt? Bij iQdrive in Capelle aan den IJssel ben je aan het juiste adres.

We helpen op jaarbasis maar liefst 60 leerlingen bij het veilig en verantwoord leren besturen van een auto. Het hoogste slagingspercentage van Capelle aan den IJssel ging in 2018 naar iQdrive!

De rijlessen in Capelle aan den IJssel worden verzorgd door onze goed opgeleide instructeur. Woon je nog bij je ouders (of op jezelf) in omliggende plaatsen als Capelle-West, Krimpen aan den IJssel of Groot Hitland? Dan komt hij je thuis ophalen! iQdrive is trouwens goed vertegenwoordigd in de regio en heeft instructeurs rijden in Krimpen aan den IJssel, Nieuwerkerk Aan Den IJssel en Ridderkerk.

Onze rijinstructeur in Capelle aan den IJssel over iQdrive: "Wist je dat 98,7%, dat zijn ze bijna allemaal, van onze leerlingen iQdrive aanbeveelt?! Ik ben zo trots als een pauw dat ik voor zo'n te gekke rijschool werk!"

Meer dan 95% van jongeren die een proefles nemen bij iQdrive zijn binnen 50 minuten overtuigd! Eline uit Capelle-West: "Ik kom niet uit Capelle aan den IJssel, maar dat was voor instructeur geen enkel probleem. Ik ben tevreden over de manier van lessen. Van de 30 lessen die ik in totaal heb gehad, kwam mijn instructeur 29 keer op tijd. Hij had overigens een goede reden om die ene keer er niet te zijn: hij was toen geveld door de griep. Uiteraard liet hij dit via Whatsapp op tijd weten. Top!"

Nog steeds niet overtuigd?

  • Intakegesprek (proefles & advies) is vrijblijvend en gratis.
  • Woon je in een straal van 10 kilometer om Capelle aan den IJssel? We halen je thuis op!
  • Geen onverwachte kosten: wij betalen jouw herexamen!
  • Betaal niet teveel: slechts €€39,50 per rijles.
  • Hoog slagingspercentage in Capelle aan den IJssel.
  • Onze rij-instructeurs zijn toppers. Slechts één op de tien instructeurs mag bij iQdrive werken.


Kunnen wij al een plekje in de agenda van de instructeur in Capelle aan den IJssel voor jou reserveren? Hiernaast of hieronder vind je ons proeflesformulier. We nemen contact met je op voor een proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

294 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles