Rijschool Capelle aan den IJssel | iQdrive

Ben je er helemaal klaar mee om door de regen naar school te fietsen? Kies - net als duizenden anderen - voor rijschool iQdrive in Capelle aan den IJssel.

2018 liet iQdrive zo'n 60 jongeren met een goed gevoel zelfstandig in de auto stappen. Het slagingspercentage van iQdrive ligt bijna 20% hoger dan het landelijk gemiddelde slagingspercentage van 52,5%.

We zijn blij dat een ervaren rij-instructeur veel van onze rijlessen in Capelle aan den IJssel verzorgt. Woon je nog bij je ouders (of op jezelf) in omliggende plaatsen als Capelle-West, Krimpen aan den IJssel of Groot Hitland? Dan komt hij je thuis ophalen! Dankzij de hoge dekkingsgraad van iQdrive kun je ook bij ons lessen in Krimpen aan den IJssel, Nieuwerkerk Aan Den IJssel of Ridderkerk.

Onze rijinstructeur in Capelle aan den IJssel over iQdrive: "Bij veel jongeren heerst een prestatiedruk om in zo min mogelijk lessen het rijbewijs te halen. Dit geldt vooral in Capelle aan den IJssel, waar jongeren deel uitmaken van vriendengroepen. Ik probeer studenten zo snel mogelijk op hun gemak te laten voelen. Rijden moet leuk zijn!"

Leerlingen van iQdrive in Capelle aan den IJssel raden de rijschool stuk voor stuk aan bij hun leeftijdsgenoten. Ilse uit Capelle aan den IJssel: "Eén van mijn klasgenoten haalde zijn rijbewijs bij iQdrive en was erg lovend over zijn rij-instructeur. Toen ik twee maanden later 18 werd, nam ik contact op met iQdrive of ik ook daar kon lessen. Gelukkig kon dat, en na 3,5 maand had ik mijn rijbewijs al in handen. Helemaal super!"

Dit zijn de meest gehoorde redenen waarom leerlingen voor ons kiezen:

  • Intakegesprek (proefles & advies) is vrijblijvend en gratis.
  • Lessen direct na school? No problem, dan halen we je daar op!
  • Niet geslaagd is niet getreurd, iQdrive betaalt je herexamen!
  • iQdrive rekent (slechts) een tarief van €39,50 per les. Tijdens de proefrit stel jij samen je instructeur zelf je pakket samen.
  • Prima slagingspercentage in Capelle aan den IJssel dankzij unieke lesmethode.
  • De rij-instructeurs van iQdrive kiezen voor een persoonlijke aanpak en weten ieder type leerling binnen mum van tijd klaar te stomen voor hun rijbevoegdheid!


Sta jij al te popelen om van start te gaan? Geef je naam, e-mailadres en telefoonnummer door. Kun je alleen op zaterdag? Geen probleem dat plannen we de proefles voor jou op die dag in.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

299 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles