iQdrive | Rijschool Capelle aan den IJssel

Wil jij graag jouw brommercertificaat verruilen voor een autorijbewijs? Maak een rijdende start bij iQdrive Capelle aan den IJssel!

60 mensen uit jouw regio haalden In 2018 hun rijbevoegdheid.In 2018 had iQdrive een hoog slagingspercentage in Capelle aan den IJssel.

iQdrive Capelle aan den IJssel selecteert alleen de beste instructeurs, zodat we jou kunnen verzekeren van optimale begeleiding. Hij werkt niet alleen in Capelle aan den IJssel, maar rijdt ook in Capelle-West, Krimpen aan den IJssel en zelfs in Groot Hitland. Andere rij-instructeurs van iQdrive rijden in Krimpen aan den IJssel, Nieuwerkerk Aan Den IJssel en Ridderkerk.

Onze rijinstructeur in Capelle aan den IJssel over iQdrive: “Sommige leerlingen vinden het fijn om meerdere keren per week te lessen. Andere lessen liever eenmaal per week. Wanneer je meerdere lessen in de week neemt kun je in een kortere periode je rijbewijs al behalen. In overleg met mij kunnen we bekijken hoeveel lessen je per week of maand wilt nemen. Hoe sneller de lessen op elkaar volgen, hoe beter je het autorijden onder de knie krijgt.”

Oud-leerlingen zijn positief over iQdrive en ook over onze rijinstructeur in Capelle aan den IJssel. Merle uit Capelle aan den IJssel: "Afgelopen zomer heb ik met vrienden een roadtrip gemaakt door Spanje. Twee dagen voor vertrek had ik eindelijk mijn papiertje. Dat was nooit gelukt zonder de spoedcursus van iQdrive."

6 keiharde feiten:

  • Een gratis proefles, waarbij een inschatting wordt gedaan van het aantal lessen.
  • Wij halen je thuis in Capelle aan den IJssel op (en brengen je thuis).
  • Niet alles lukt in één keer, dit geldt vaak ook voor afrijden. Gelukkig voor jou betaalt iQdrive jouw herkansing!
  • Slechts €€39,50 p/rijles: de laagste uurprijs in Capelle aan den IJssel!
  • Hoogopgeleide instructeurs achter het stuur met veel ervaring.
  • Onze rij-instructeurs zijn oplossingsgericht en weten je in iedere situatie op je gemak te stellen!


Wil jij graag rijles krijgen van een rijinstructeur in Capelle aan den IJssel en omgeving? Ga vliegensvlug naar het proeflesformulier! Je wordt vervolgens telefonisch of per mail benaderd door een medewerker van iQdrive voor de eerste proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

233 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles