Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool in Bussum

Home > Rijschool locaties > Rijschool in Bussum

Wil jij je rijbewijs halen in Bussum? Kies dan voor een betrouwbare rijschool en kies voor de rijschool in Bussum van IQdrive. Veel ervaring, kwalitatief goede rijinstructeurs en geen lange wachtlijsten. Schrijf je nu in bij onze rijschool in Bussum!

Kies jouw lespakket!

Wanneer je start met het volgen van rijlessen, wil je graag weten waar je aan toe bent en hoeveel het ongeveer gaat kosten. IQdrive kan je hiervan een goede inschatting geven. Door een gratis proefles te volgen, kunnen wij inschatten hoeveel rijlessen je ongeveer nodig zult hebben. Het lespakket wordt volledig op jouw afgestemd, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Waarom IQdrive als rijschool in Bussum?

Er zijn een aantal redenen waarom je voor de rijschool in Bussum van IQdrive kunt kiezen. De belangrijkste reden is dat jij centraal staat. Zo wordt het lespakket op jouw afgestemd en heb je een vaste instructeur die jouw voorgang goed in de gaten kunt houden. Maar er is meer:

  • Kwaliteit: Autorijden moet veilig gebeuren. Onze rijinstructeurs weten precies hoe ze goed autorijden aan kunnen leren en worden ook regelmatig geschoold hierin.
  • Doelgericht: Wij proberen om je zo snel mogelijk af te laten rijden. Natuurlijk nemen we wel de tijd voor je om er voor te zorgen dat je goed auto kunt rijden.
  • Uniek: De keuze voor de verschillende lespakketten en het afstemmen van deze pakketten op jou is een unieke werkwijze.

Wil jij oom profiteren van deze voordelen? Schrijf je dan direct in bij onze rijschool in Bussum! Mocht je nog vragen hebben dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Nu Extra Zomerkorting!
  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles